Google en uygun uçak bileti aramalarına fiyat izleme ve bildirim özelliklerini ekliyor - Haberler - indir.com

Google en uygun uçak bileti aramalarına fiyat izleme ve bildirim özelliklerini ekliyor

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 11 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-22 13:36:04
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Kullanıcıların güncel ihtiyaçlarını dikkate alarak yeniliklerini ona göre şekillendiren marka Google bir yeniliğe daha imza atıyor. Marka bundan sonra seyahat aramalarınızda bilet bulmanızı sağlayacak olan aracını güncelliyor. Google bu zamana kadar yaptığı yeniliklerde kullanıcıların ne kadar çok kullandığını baz alarak hareket emişti. Bundan sonra da aynı düşünceyle hareket edecek olan marka ihtiyaç olmayan uygulama ve servislerini kaldırarak yerine ihtiyaç olan uygulama ve güncellemeleri getiriyor. Seyahat aramalarında bilet bulmanızı kolaylaştıracak olan uygulamaya güncelleme getiriyor. Bu güncelleme bu zamana kadarki benzer uygulamalarından çok farklı olarak sunuluyor. Güncelleme öncelikle mobil öncelikli olmakla birlikte, uçuş fiyat uyarılarıyla en uygun uçuş biletini bulmanızda yardımcı oluyor.

Fiyat bildirimi özelliği

Google üzerinden yaptığınız uçuş aramalarında belirli bir uçuş seçtiyseniz, Google Flights üzerine eklenen fiyat bildirim özelliğiyle işiniz daha da kolaylaşıyor. Bu özellikle Google üzerinden yaptığınız uçuş aramalarında belirli bir uçuş seçtiyseniz, marka proaktif bir şekilde uçuşun fiyatının ne zamana kadar geçerli olduğunu ve şimdi alırsanız ne kadar tasarruf edeceğinizi size söyleyecek. Aynı zamanda uçuş seçimini rotaya karar verdikten sonra da yapabiliyorsunuz. Belirlediğiniz rota için size en uygun fiyatı sunmaya çalışan marka ipuçlarıyla işinizi kolaylaştırıyor. Google Flights seyahat planlamanızda da yardımcı oluyor. Uygulama tavsiye edilen uçuşları takip etmenizi ve bu sayede gelişmelerle bildirim almaya devam etmenizi de sağlıyor. Eğer takip ettiğiniz uçuşun fiyatında düşüş olursa, uygulama sizin e-mail adresinize mail gönderiyor.

Google, Google Flights uygulamasıyla birlikte otel aramalarını da güncelliyor. Böylece otel arama sonuçlarınsa sezon fiyatlarını baz alarak, ortalamadan daha düşük fiyat teklifi sunan otelleri de bulabiliyorsunuz. Uygulamada küçük hatalar olabilir, çünkü Google seyahat ve otel fiyatları kaynağı için geçmiş verileri ele alıyor. Küçük hataların olacağını bilmekte yarar vardır. Google'ın oldukça kullanışlı servis sunmaya başladığı Hopper gibi mobil uygulamaların gördüğü talepten anlaşılıyor. Özellik önümüzdeki birkaç hafta içinde Google Flights'ın kullanılabilir olduğu tüm ülkelerde devreye alınması bekleniyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ