Google Drive 3D Touch Desteğine Kavuştu - Haberler - indir.com

Google Drive 3D Touch Desteğine Kavuştu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 15 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-11-25 20:30:09
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Google'ın popüler bulut depolama servisi Google Drive yenilendi. Aldığı güncelleme ile iOS tarafında 2.12.11 sürümüne yükseltilen Google Drive, 3D Touch desteğine kavuştu.

Apple'ın yeni nesil amiral gemisi iPhone 6S ve iPhone 6S Plus ile birlikte sunulan 3D Touch teknolojisine hemen hemen her uygulama destek vermeye başladı. Bu uygulamalar arasına son olarak popüler depolama uygulaması Google Drive katıldı.

Google Drive 3D Touch

Güncelleme sonrası Google Drive üzerinde entegre edilen 3D Touch özelliği sayesinde kullanıcılar uygulamaya giriş yapamadan doğrudan uygulama ikonu üzerinden hafif basınç uygulayarak uygulamadaki içeriklere erişebilecekler. Ekrana daha sert bastırdıklarında ise kısayollara ulaşabilecekler.

Eğer cihazınız 3D Touch özelliğini destekliyor ise uygulamayı açmadan karşınıza gelen seçeneklerden Drive dosyalarınız arasından arama yapabilme veya fotoğraf depolama gibi işlemleri kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. 

Hızlı erişim imkanı sunan 3D Touch özelliğine sahip Google Drive uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan ücretsiz indirebilirsiniz.





PAYLAŞ