Google Chrome'a Sonsuz Koşu Oyunu Eklendi - Haberler - indir.com

Google Chrome'a Sonsuz Koşu Oyunu Eklendi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Yazılım

Geliştiriciler için Google tarafından tasarlanan Google Chrome Canary'nin içine, T-Rex dinazorunun bulunduğu T-Rex Runner adlı sonsuz koşu oyunu eklendi. Oyunda dinazoru kaktüslerden zıplatarak hayatta kalmasına yardımcı oluyoruz.

İnternet bağlantısının saptanamadığı yani 'İnternete bağlanılamıyor' sayfasından ulaşılabilen oyun, tarayıcı içine gizlenmiş şekilde yer alıyor. Chrome'dan aşina olduğumuz eski hata sayfasında sadece T-Rex dinozoru yer alıyor. Eski hata sayfası görselini aşağıdan inceleyebilirsiniz.

Chrome Canary

Eski hata sayfasından farklı bir şekilde karşımıza çıkan ve aşağıda görseli bulunan yeni hata sayfasında da oyunu göremiyoruz. Ancak oyun Space tuşuna basıldıktan sonra ortaya çıkıyor.

Chrome Canary

Space tuşuna bastıktan sonra aşağıdaki görselde görebileceğiniz gibi T-Rex'in koşmaya ve zıplamaya başladığı gizli sonsuz koşu oyunu karşımıza çıkıyor.

Chrome Canary

Eskiden aşina olduğumuz atari oyunları gibi rekor tutan gizli oyun her 100 puana ulaşıldığında başarı uyarısı bildiriminde bulunuyor. Sayfa yenilemesi yapılması durumunda ise puan kayboluyor.

Oyunu denemek isteyen kullanıcılar (geliştiriciler) Google Chrome Canary'i aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirler.





PAYLAŞ