Google Calendar içindeki Goals özelliği duyuruldu - Haberler - indir.com

Google Calendar içindeki Goals özelliği duyuruldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-04-13 15:22:37
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Google, Android ve iOS platformu üzerindeki Google Calendar uygulaması içindeki Goalss özelliğini duyurdu. Örneğin egzersiz yapmak istiyorsanız bu özellik size egzersiz için en uygun olan zamanı söylüyor ve sizin için öneriler sunuyor.

Google'ın bugünden itibaren kullanıma sunduğu Goalss özelliği, yoğun programınızda yapmak istediğiniz herhangi bir egzersiz, meditasyon ya da beceri öğrenimi ile ilgili yeni hedefler belirlemenizde yardımcı oluyor. Zaman sıkıntınızın olduğu durumlarda ise uygulama size bunu hangi zamanlarda ve hangi sıklıkta yapmak istediğinizi sorarak en uygun zamanı belirliyor ve otomatik olarak takvime ekliyor. Ancak takvime toplantı, spor, etkinlik vb. tüm aktivitelerin girilmesi gerekiyor. Bunlar uygulamanın daha verimli çalışması için şart.

Eğer programınızda herhangi bir değişiklik yapacak olursanız da takvim bu değişikliğe göre yeniden düzenleniyor. Google Calendar içindeki Goals özelliğinin en dikkat çeken yanı ise öğrenebilme yeteneğine sahip olması. Bu sayede uygulama zamanla daha verimli hale gelebiliyor.

Goals özelliği ile ilgili Google'ın yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ