Google Asistan artık para yollayacak! - Haberler - indir.com

Google Asistan artık para yollayacak!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-23 14:55:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

Akıllı cihazlar hayatımızın her yerinde varlığını sürdürmeye devam ediyor. Başarılı üretici Google Asistan uygulaması için her geçen gün yeni bir özellik getiriyor. yeni çıkan haberlere bakılırsa rtık Asistan kişisel ödemelerimizi de takip edecek.  Bunun için sadece Google Asistanda ödeme yapmasını istemeniz yeterli. Çok gerekli olmasa da aramalarınızı engellemeye çalışan bir arkadaşınızdan ödeme istemek için 'Hey Google, üç hafta sonra pizza için Kevin'dan 10 dolar isteyin" veya "Hey Google, Conny'ye 15 dolar yollayın. " gibi cümleler kurmak yeterli. Bu özellik artık Android ve iOS'ta Asistan (muhtemelen Google Pay Gönder'in eşler arası ödeme özellikleriyle) cihazlarında, ancak yalnızca ABD'de yaşayan kişiler için geçerli. Diğer bölgelere ne zaman geleceği ise bilinmiyor.

 

 GIF'de de görebileceğiniz gibi, her bir işlemi doğrulamanız gerektiğinden yanlışlıkla para göndermez veya istemezsiniz. Henüz Google Pay'ı ayarlamadıysanız, Asistan'dan ödeme göndermesini veya ödeme isteğinde bulunmasını istemek kurulum işlemini başlatır - Ödeme hesabına sahip olmayan alıcıysa, sahip olacakları bildirilir. Birini paraya çevirmek için Bu özellik, önümüzdeki aylarda ve büyük olasılıkla gelecekte diğer bölgelere Akıllı destekli akıllı hoparlörler için e gelecek.

Bazı uygulama geliştiricileri bu tarz bir uygulamanın ciddi bir riski de beraberinde getireceğini söylüyor. Eğer uygulamada bir açık keşfedilirse banka hesaplarımızın konrolü üçüncü kişilerce ele geçirilebilir.





PAYLAŞ