Google Andromeda, Başlangıcı İki Cihaz İle Yapıyor - Haberler - indir.com

Google Andromeda, Başlangıcı İki Cihaz İle Yapıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-04 10:59:17
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Google'ın yeni işletim sistemi Android ve Chrome'un özelliklerinin bir araya geldiği Andromeda'nın tanıtımı için hazırlanıyor. Andromeda'nın tanıtımı, diz üstü bilgisayar ve tablet olmak üzere iki ayrı cihazla gerçekleştirilecek.

Google yepyeni bir işletim sistemi ile kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Google'ın yeni işletim sistemi, Andromeda, Android ve Chrome'un özelliklerini taşıyarak, ikisinin birleşimi olarak karşımıza çıkacak. Bu durumda kullanıcıların oldukça kaliteli bir şey beklemesine ve beklentilerini yüksek tutmasına neden oluyor. İşletim sisteminin piyasaya tablet ve diz üstü bilgisayar aracılığıyla sürüleceği de açıklamalar arasında. Bilinen bir diğer şey ise Andromeda işletim sistemi ile piyasaya sürülecek tabletin markasının Nexus olduğu.

Google yeni işletim sistemi Andormeda'yı iki ayrı cihaz aracılığıyla kullanıcılara tanıtmaya hazırlanıyor. Andormeda'nın yer alacağı diz üstü bilgisayar ve tabler dışında, 4 Ekim tarihinde gerçekleştirilmesi beklenen tanıtımda, iki ayrı HTC imzalı akıllı telefonunda tanıtılması bekleniyor. Bu akıllı telefonlarla beraber Android 7.1 güncellemesini de, dağıtacağına dair bilgiler verildi. Andromeda'da gelecek yıl içerisinde kullanıcılarla buluşacak. Andromeda'nın yer alacağı cihazlardan birisi, Huawei yapımı Nexus tablet oluyor. Bir diğer cihaz olan diz üstü bilgisayar, 4'de bu cihazlarla alakalı da bilgiler verilmesi bekleniyor. 12.3 inçlik bir ekrana ve ultra ince bir diz üstü bilgisayar modeli olarak karşımıza çıkacak. Bilgisayar, Inter Core M3 ve Core i5 işlemcilere sahip olacak. Depolama kapasitesinde ise, 8GB/16GB RAM, 32GB/64GB/128GB seçenekleri yer alacak.

Herkesin merakla beklediği ve ciddi beklentiler içerisine girdiği Andromeda'nın 2017'nin üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 





PAYLAŞ