Google Allo Web Versiyonu Yayınlandı - Haberler - indir.com

Google Allo Web Versiyonu Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 47 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-17 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Google'ın popüler mesajlaşma uygulaması olan Allo için yeni bir güncelleme geldi. Gelen güncelleme ile Google Asistan içeren mesajlaşma uygulaması olan Allo için masaüstü bilgisayarlara destek getirildi. Tıpkı bir diğer popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ta olduğu gibi Google Allo uygulaması içinde web tarayıcı desteği getirilmişti. Bu yeni web versiyonunun ilk olarak Mayıs ayında düzenlenecek olan Google I/O etkinliği kapsamında tanıtılması bekleniyordu. Tıpkı WhatsApp'ın Web sürümü gibi çalışan Google Allo Web ile gördüğünüz QR kodu telefon kameranız ile taratmanız yeterli olacatır. Şuan için henüz Android sürümlerde geçerli olan bu desteğin yakın zamanda iPhone'da gelmesi bekleniyor.

Google Allo Web

Google Allo'nun web versiyonu ile artık bilgisayarınızdan uygulamayı kullanmak ve mesajlaşmak mümkün olacaktır. Google Allo Web sadece bilgisayarlarda çalışıyor ve Android telefon ile bu işlem gerçekleşiyor. Google Allo web sitesi üzerinde yer alan QR kodunu Android telefonunuz ile okuttuğunuzda bu servisi kullanmaya başlıyorsunuz. iPhone cihazlar için ise bu desteğin yakın zamanda geleceğini ifade edebiliriz.

Allo mobil uygulamasının menüsünde, 'Allo for web' seçeneğinin bulunup bulunmadığını kontrol edin. Eğer varsa, o hâlde Allo uygulamasını bilgisayarınızdaki Chrome internet tarayıcısına bağlamak için bu adımları uygulayın:

  • Bilgisayarınızda Google Allo web sitesini açın.
  • Telefonunuzda Google Allo uygulamasını açın.
  • Mobil uygulamada Menü'ye tıklatın, daha sonra Allo web'i seçin.
  • Allo for web sayfasında görünen QR kodunu akıllı telefonunuzun kamerasıyla taratın.
  • Bağlantı kısa sürede kurulacak ve daha sonra Allo web'i kullanmaya başlayacaksınız.




PAYLAŞ