Gmail'in Android uygulaması güncellendi! - Haberler - indir.com

Gmail'in Android uygulaması güncellendi!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-12-20 11:39:36
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Uygulama

Google'ın Android işletim sisteminde ön yüklü olarak gelen Gmail uygulaması için önemli bir güncelleme geldi. Bu güncelleme ile uygulamaya önemli bir detay kazandırıldı!

Gmail uygulamasının Android sürümüne önemli bir özellik dahil edildi. Bu güncelleme ilk olarak Android için yayınlandı ancak ilerleyen günlerde iOS işletim sistemi için de kullanıma sunulacak.

Google, en çok kullanılan uygulaması Gmail'e yeni bir güncelleme getirdi. Güncelleme, Gmail  Android uygulamasına yeni özellikler kazandırdığı gibi tüm e-postaların tek bir uygulama üzerinden kontrol edilmesine de imkan tanıyor.

Mobil cihazlar üzerinden e-mail hizmeti veren Gmail uygulamasını 4.2 sürümüne yükselterek Android cihazlara farklı bir boyut kazandırıyor. Bu güncelleme ilk olarak Android için yayınlandı ancak ilerleyen günlerde iOS işletim sistemi için de kullanıma sunulacak.

Gmail Android uygulaması güncellendi!

Android işletim sistemli cihazlarda ön yüklü olarak gelen Gmail uygulamasına kopya - yapıştır işlemi sırasında yazı formatı koruma desteği geldi. Bu güncelleme sayesinde, Gmail uygulaması kullanıcıları, herhangi bir kaynak üzerinden kopyaladıkları yazıları, formatı ve fontları bozulmadan e-posta uygulamasına yapıştırabilecek. Bu yeniliğe ek olarak görsel eklentilerinde de benzer bir durum söz konusu.

Öncelikli olarak Aralık ayı başında Android işletim sistemindeki uygulama için gelen bu güncelleme, henüz iOS işletim sistemi için yayınlanmadı. En son güncellemesini 30 Kasım tarihinde alan iOS sürümünün changelog listesinde bu yeniliğin olmayışı da bunu destekliyor. Bu özelliğe şu anda sahip değilseniz, Google Play Store üzerinden ilgili uygulamanın güncellemesini kontrol etmenizde fayda var. Bu güncelleme, Gmail üzerinden aktif olarak belirli formatlarda yazı ve görsel paylaşımı yapanların fazlasıyla işine yarayacaktır.

Maillerinizi zoom yaparak daha yakından okuyabilecek ve kaydırma hareketi ile mesajı sürükleyerek kolaylıkla arşivleyebileceksiniz. Android Lollipop kullanıcılarına da özel olarak sunduğu kilit ekranı ile bildirimleri gizleme kolaylığı sağlıyor.

 





PAYLAŞ