Gmail Mobil'de Yahoo ve Outlook Hesaplarını Destekleyecek - Haberler - indir.com

Gmail Mobil'de Yahoo ve Outlook Hesaplarını Destekleyecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Materyal Tasarım'ı kullanarak Android uygulamalarını yenilemeye devam eden Google, bu yenilikleri arasına Gmail uygulamasını da ekliyor. Android 5.0 sürümüyle birlikte yayınlanması beklenen yeni Gmail uygulamasının Yahoo ve Outlook hesaplarını da destekleyeceği belirtiliyor.

Android için Gmail uygulamasının son sürümüne erken erişim fırsatı yakalayan Android Police'ten aldığımız bir habere göre, uygulama Yahoo ve Outlook hesaplarını destekleyecek ve bu sayede Android kullanıcıları tüm e-posta işlemlerini Gmail uygulaması üzerinden gerçekleştirebilecekler

Pek çok Android kullanıcısı için sevindirici bir gelişme olan bu desteğin henüz Android'in yerel e-posta uygulamasındaki Exhange ActiveSync desteğini sunup sunmayacağı konusunda bir bilgi bulunmuyor. Ancak bu desteğin aktif hale gelmesinin ardından kullanıcıların herhangi bir uygulamadan diğerine geçiş yapma döneminin sona ermesi muhtemel gözüküyor.

Şu an için yayınlanmayan yeni Gmail uygulamasının Android Lollipop ile birlikte Google Play'e gelmesi bekleniyor. Yahoo ve Outlook desteğinin yanı sıra yeni Gmail uygulamasında görsel değişiklikler, yenilenmiş butonlar, yuvarlak hatlara sahip profil fotoğrafları ve gelişmiş e-posta ekranı gibi yenilikler yer alıyor.

Gmail mobil uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz. Manşet Resmi: androidpolice.com





PAYLAŞ