Gmail iOS Uygulamasına Büyük Bir Yenilik Geldi - Haberler - indir.com

Gmail iOS Uygulamasına Büyük Bir Yenilik Geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-10-19 14:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Google'ın dünyanın en çok kullanılan e-posta servisi olan Gmail için sunduğu yenilikler ile eksiklikler kapatılmaya devam ediyor. Son olarak iOS uygulamasında yer alan büyük bir eksiklik yeni güncelleme ile kapatılıyor. Beta süreci ile başlatılan bu girişim ile artık Gmail'e iOS içinde çeşitli hesaplar eklenebilecek. Android tarafından harici olarak şu zamana kadar iOS cephesinde Outlook, Yahoo ve çeşitli Mail hesaplarını kabul etmeyen Gmail artık bu eksikliğini kapatıyor ve yeni güncellemesi ile iOS Gmail'e bu desteği sunmaya hazırlanıyor.

Bugün itibariyle herkese açık beta sürümü başlayan Google Gmail'ın artık kişiler tarafından üçüncü parti e-posta hesapları direkt olarak Gmail içerisinde kullanılması olanak sağlanıyor. Normalde ise birden fazla mail servisinde hesabı bulunan kullanıcılar her biri için ayrı ayrı uygulama indiriyorlardı. Artık buna gerek kalmadı ve tüm e-posta trafikleri tek bir uygulama üzerinden yani Gmail tarafından yönetilebilecek. Zaman kazancı açısından oldukça avantajlı olan bu durumda Google'ın bazı verilerinizi Apple ile paylaşacağıda ifade ediliyor.

Gmail'e baktığımız zaman her ay bir milyardan fazla kişinin aktif olarak kullandığı evrensel bir platform gibi gözüken Google'un bu özelliği sonunda Beta sürecine sunması iyi olarak gözüküyor. Çoklu hesap desteğinin ise ne zaman geleceği henüz bilinmez iken yakın zamanda Beta'dan çıkması ile beraber final sürüm güncellemesinin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.





PAYLAŞ