Gmail Go Artık İndirilebilir! - Haberler - indir.com

Gmail Go Artık İndirilebilir!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-18 18:50:08
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Düşük özellikli akıllı cihaz kullanan kişileri göz önünde bulunduran Google, bu kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek için daha öncesinden de çeşitli adımlar atıyordu. Youtube Go ve Map Go'yu yayınlayan Google son olarak versiyonlarına bir yenisini ekleyerek Gmail Go'yu kullanıma çıkardı.

Gmail Go, Android telefonlarda ön yüklü gelen e-posta (email) uygulaması Gmail'in hafif ve hızlı sürümüdür. Eğer düşük donanımlı Android telefon kullanıcısıysanız, Gmail'in tüm özelliklerine sahip olmasına karşın daha hızlı çalışan ve fazla yer kaplamayan mail uygulamasıdır. Google, giriş seviyesi cihazlara yönelik Android Oreo Go Edition sürümü ile birlikte birçok varsayılan uygulamasını yenilenerek, daha düşük kaynak ve veri tüketimine sahip versiyonlarını geliştireceğini duyurduktan sonra sözünün arkasında durduğunu gösterdi.

Gmail Go İndir

Gmail uygulaması üzerinden yapabileceğiniz hemen her şeyi Gmail Go versiyonu üzerinden de yapabiliyorsunuz. Uygulama ayrıca tüm IMAP, POP3 ve Exchange e-posta hesaplarınızı aynı çatıda toplamanıza olanak sağlıyor. Ayrıca, daha az RAM kullanan uygulama,1 GB'li telefonlarda bile seri çalışabilecek bir alt yapıya sahip. Uygulamada görüntüleri istek üzerine yüklemek gibi veri tüketimini azaltan önlemler alındığı için uygulama içerisindeki resimleri sadece siz isterseniz cihazınıza indirileceksiniz. Gmail Go, bu sayede ciddi mobil veri tasarrufu sağlayabileceği için adından kısa sürede bahsettirecek gibi duruyor. Uygulama Google Play'de kullanılabilir durumda, ancak şu an için sadece sınırlı bir ülke grubuna ve Android 8.1 Oreo çalıştıran cihazlara indirilebilir.





PAYLAŞ