GM 5 Plus için Android 7.0 yayınlandı - Haberler - indir.com

GM 5 Plus için Android 7.0 yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-10-06 11:18:41
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlar arasında önemli yeri olan General Mobile serisinin dikkat çeken modeli olan General Mobile GM5 Plus için güncelleme yayınlandı. Bu güncellemeyle birlikte Android 7.0 Nougat cihazda oluyor. Geçtiğimiz Ağustos ayında Google tarafından yayınlanan Android 7.0 güncellemesi Türkiye'de öncelikle General Mobile 4G kullanıcılarıyla buluşuyor. Androidin güncellemesinin yayınlanmasının ardından cihazın satışlarında artış olduğu gözlemlendi. Android 7.0 Nougat güncellemesine sahip olan markalar içinde yer alan Nexus ve General Mobile serileri kullanıcı sayısını artırmaya devam ediyor. Güncellemeyle birlikte cihazların performansında gözle görülür değişiklikler meydana geliyor.

General Mobile GM5 Plus modelinde Android 7.0 Nougat'ın sundukları

Android 7.0 Nougat güncellemesinin General Mobile GM5 Plus'ta kullanılmasıyla birlikte tüm yenilikler cihazda toplanmış bulunuyor. İşte sizlerin de merak ettiği yenilikler;

  • Acil durum bilgileri

Yaşayabileceğiniz herhangi bir acil durumda sizin ihtiyacınız olan kan grubunuz, acil durumda aranabilecek kişiler ve kullandığınız ilaçları ayarlayabileceğiniz bölümdür. Tuş kilidiniz kapalı dahi olsa cihazı kaybettiğinizde bulan kişi Kişiler'e girerek en yakınınıza haber verebilecek.

  • Çoklu pencere

Aynı anda birden çok uygulamayı açabileceksiniz

  • Ekranın boyutunu ayarlama

Ekranı kendinize göre şekillendirip ister, küçük, ister büyük yapabilirsiniz. Bunun için; Menü- Ayarlar- Ekran- Görüntü Boyutuna girmenin yeterli olacaktır.

  • Hızlı cevap

Açtığınız uygulamadan çıkmadan da gelen aramaları cevaplandırabiliyorsunuz.

  • Bildirimleri uygulama açmadan görüntüleyebiliyorsunuz

Mesajların ve maillerin kimden geldiğini ve ne yazdığını bildirim panelinden görebiliyorsunuz.

  • Bildirim uyarı ayarları

Bildirim panelini istediğiniz gibi şekillendiriyorsunuz. İstemediğiniz uygulamaların ayarlamasını yapabiliyor, bildirimleri sessize alabiliyor ve engelleyebiliyorsunuz. İsterseniz bildirimler sessiz modda da görüntülenebiliyor.

  • İstediğiniz kadar kısayol

En çok kullandığınız ne kadar uygulama varsa hepsinin de kısa yolunu bildirim panelinde oluşturabiliyorsunuz.

 

  • 100'den fazla yabancı dil

Android Nougat güncellemesine tüm dünya dilleri eklenerek işiniz daha da kolaylaştı. İstediğiniz dilde telefonunuzu kullanabilirsiniz. Android Nougat 7.0 sürümünde ise toplam 188 dil bulunuyor.

  • Ayarlar menüsü yenileniyor

Android Nougat'ı kullanırken ayarlar menüsündeyken farklı bir ayar menüsüne geçiş yapmak için tekrar çıkmanıza gerek kalmıyor. İsterseniz sol menüden istediğiniz ayara geçiş yapabiliyorsunuz.








PAYLAŞ