Gizli Mesajlaşma Uygulaması Confide, Android için Yayınlandı - Haberler - indir.com

Gizli Mesajlaşma Uygulaması Confide, Android için Yayınlandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Gizlilik taşıyan veya kayıt altına alınmasını istemediğiniz yazışmalar için geliştirilen ve geçen aylarda iOS uygulaması yayınlanan güvenli mesajlaşma uygulaması Confide, Android platformunda yayınlanarak ücretsiz indirmeye sunuldu.

Yaklaşık 3 ay önce sitemizde yaptığımız haberle iPhone/iPad uygulamasının yayınlandığını duyurduğumuz ve gönderilen mesajların okunduktan sonra yok edilmesini sağlayan mesajlaşma uygulaması Confide ile yazılı mesajlarınızı herhangi bir e-posta adresine ya da telefon numarasına gönderebilirsiniz.

Confide

Gönderdiğiniz mesajlarda bulunan kelimelerin her birini renkli bloklar ile şifreleyerek sadece alıcı tarafından görüntülenmesini sağlamakla beraber okunmak istenilen mesajdaki kelimelerin üzerinde bulunan blokların sürüklenmesiyle mesajlar görülebilmektedir.

Son derece sade bir tasarıma ve Türkçe dil desteğine sahip olan Confide'yi aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebileceğiniz gibi yazışmalarınızı güvenli bir ortamda gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.





PAYLAŞ