Girişimciliğin Nabzı YouStartup Girişimcilik Konferansı'nda Atıyor - Haberler - indir.com

Girişimciliğin Nabzı YouStartup Girişimcilik Konferansı'nda Atıyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 17 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-17 11:23:34
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

YouStartup; Anadolu kentlerindeki girişimcileri ulaşıp doğru adımlar atmayı hedefleyen ve bu hedef doğrultusunda eğitimler, workshoplar ve konferanslar ile girişimcilik ekosistemini Anadolu kentleri ile buluşturma, ekosisteme yeni girişim ve girişimciler kazandırma hedefiyle Anadolu turnesine Gaziantep'ten başlıyor.

Üüniversite dışından da katılımcı kabul eden konferans YouStartup ve Gaziantep Üniversitesi Target Teknoloji Transfer Ofisi işbirliğiyle 20 Kasım'da Gaziantep Üniversitesi Mavera Kongre ve Sanat Merkezi'nde 10:00 ' 17:00 saatleri arasında yapılacak olup katılım ücretsizdir. Konferans, 'Fikirden Girişime' paneli ile başlayarak, 'Anlamlı Gelecek Tasarlamak', 'Yatırımlar ve Fonlar', 'Kamu Destekleri ve Hibe Programları', 'Startup Hukuku', 'Girişiminizi Hızlandırın' ve 'ABD'de Startup Kurmak' konularını ele alarak yoğun bir program vaat ediyor.

Konuşmacılar arasında girişimcilik ekosisteminin başarılı mentorleri, yatırımcıları ve girişimcileri yer almaktadır. Founder Institute Türkiye Direktörü Ali Erhat Nalbant, Hackquarters kurucusu Kaan Akın, Patica kurucusu Canay Atalay, Sabancı Üniversitesi SUCool Direktörü Başar Kaya, İstanbul Startup Angels kurucu ortağı Gülsüm Çıracı, Sankonline Yatırımcısı Esranur Kaygın, Startup Hukuku kurucuları E. Mümtaz Hacıpaşaoğlu ve Okan Şencan, Botego kurucusu Ekim Nazım Kaya ve Indisera kurucusu Ertaç Paprat yer almaktadır.

Etkinlik programı ve detayları için youstartup.co adresini ziyaret edebilir, iletişime geçebilirsiniz.

 





PAYLAŞ