GİLT Akademi'18 Kadir Has Üniversitesinde! - Haberler - indir.com

GİLT Akademi'18 Kadir Has Üniversitesinde!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-14 10:42:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Etkinlik

Kadir Has Üniversitesi Girişimci İnovatif Liderler Takımı'nın geleneksel hale getirdiği ve bu yıl yedincisi düzenlenecek olan GİLT Akademi'18 etkinliği her sene olduğu gibi bu sene de Kadir Has Üniversitesi Cibali Kampüsü'nde 20-21 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleşecek.

'Türkiye girişimcilik ekosistemini her sene bir odakta buluşturan akademi!' sloganıyla yola çıkılan etkinlikte 'Dijital, E-Ticaret, Data Mining, Cyber Security, IoT, Mobil, SaaS, Sosyal Medya, Girişim Sermayesi ve Melek Yatırım' konuları ele alınırken zengin içerikli oturumlar ve paneller ile birlikte Startup Arena ve speed networking aktiviteleri de katılımcılara seçenek olarak sunulacak!

Etkinlikle ilgili öne çıkan bilgiler:

2 gün sürecek akademide, Türkiye'den sektörünün önde gelen isimleri 2018 yılında da konuşmacı olarak etkinlikte yer alacak. Fuaye alanında etkinliğe sponsor olan firmaların standları yer alacak. Akademi boyunca sunulacak ücretsiz WiFi ile katılımcıların sosyal medyada paylaşım yapmaları desteklenecek olan etkinlikte; 2018'de ilk kez kullanılması planlanan etkinliğin mobil uygulaması sayesinde sponsor kurumların katılımcılar ile rahatlıkla etkileşime geçebilmesi sağlanacaktır. 2018 yılında da istenilen konuşmacı ile buluşma imkanı sağlanacaktır.  





PAYLAŞ