Giffiti ile Resimlere Kolayca GIF Ekleyebilirsiniz - Haberler - indir.com

Giffiti ile Resimlere Kolayca GIF Ekleyebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 20 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-31 19:00:07
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Resimlerin üzerine GIF eklemek isteyenler için yeni bir uygulama var. Giffiti adındaki bu uygulama ile iOS kullanıcıları istedikleri GIF'i resimlerin üzerine ekleyebilecek. 

Giffiti resimlere GIF ekleme uygulamasının kullanımı çok basit; Uygulamayı açtıktan sonra çektiğiniz yada indirdiğiniz bir fotoğrafı seçiyorsunuz. Daha sonra programda var olan GIF'lerden birini belirleyip resim üzerindeki konumunu ayarlıyorsunuz. GIF'leri istediğiniz boyutta ayarladıktan sonra çalışmayı telefonunuza kaydedebilirsiniz. İster GIF formatında isterseniz video olarak kayıt yapabilirsiniz. 

Kullanıcılar yaptıkları düzenlemeleri istedikleri sosyal medya sayfalarında, anlık mesajlaşma uygulamalarında ve ya kısa mesaj yoluyla istedikleri kişilere yollayabiliyor. Facebook ve Instagram'da GIF desteği bulunmadığı için düzenlemelerin önce video olarak kaydedilip sonra bu sosyal medya sayfalarında paylaşılması gerekiyor. Messenger uygulamalarında bulunan emoji ve ya GIF'leri yetersiz bulanlar bu uygulama sayesinde kendi hareketli GIF'lerini yapabilirler. 

Sadece iOS kullanıcıları için yayınlanan bu uygulamaya aşağıdan ulaşabilirsiniz. 





PAYLAŞ