Gideceğiniz Yere Çabucak Varacağınız 5 Koşu Oyunu - Haberler - indir.com

Gideceğiniz Yere Çabucak Varacağınız 5 Koşu Oyunu

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-15 10:40:00
Editör : Furkan Arıcan
Kategori : Uygulama

Birçok oyun sever koşucu oyunlarını sever. Nedeni ise hem hızlıdır hem de tasarım açısında renkli ve canlıdır. Şayet koşucu oyunu oynuyorsanız bu tür oyunların tek bir hedefi olduğunu biliyorsunuzdur. Buda mümkün olduğunca hızlı koşmaktır. Oyun severler bu oyunlarda şanslılar. Çünkü oyun geliştiricileri bu tür oyunları eğlenceli hale getirmenin yolunu çok iyi biliyorlar. Bugün ise haberimizde sizlere zevk alarak oynayacağınız koşu oyunlarını sıraladım.

1-Alto's Adventure

Ormanda kaçan lamalarınızın peşinden bir dağdan aşağı doğru kayalardan, uçurumlardan ve öfkeli köylülerden kaçarak oynayacağınız macera dolu bir oyun. Oyunda yükseltmeler alabilmeniz için para toplamanız gerekmektedir. Sınırlı sayıda atlama seçenekleri olan oyunun, yokuşlar ve engeller karşınıza doğaçlama olarak çıkacağı için her oynayışınızda farklı engellerle karşı karşıya geleceğiniz için farklı bir oyun oynuyormuş gibi hissedebilirsiniz.

2- Fast Like a Fox

Karşınıza çıkan ana karakter origamik bir tilki. Oyunu asıl eğlenceli kılan şey ise oyun içerisinde kendi hızınızı belirleme şansınız var. Oyunda karşınıza çıkacak olan engelleri dikkatli bir şekilde aşarak oyun sonunda engelleri uçarak geçiyorsunuz. Birden fazla temanın olduğu oyunda hiç sıkılmadan uzun soluklu bir macera yaşayabilirsiniz.

3-Sonic Dash 2: Sonic Boom

Yeni özelikler kazandırılan Sonic ve arkadaşlarına, tam bir takım oyunu. Yarışın ortasında koşucuları değiştirmenize olanak sağlayan oyun, arkadaşınız, Sprites ise size bonus canlar ve yeni haklar veriyor.

4-Run or Die - Fun Retro Running Game

Lazeri devre dışı bırakan darbeler ve iyon top tarzı rastgele beceriler bu zorlu koşucu oyununda eskimiş ve kırılmış çatılardan geçmenizi sağlıyor. Bu oyunda iki etmen çok önemli; bunlardan bir tanesi parmaklarınızın hızlı olması gerekiyor, bir diğeri ise sabırlı olmanız gerekiyor.istihbarat toplamanız gereken bu oyunda Meydan okuma koşullarına katılarak günlük küresel turnuvada yarışmanızı sağlıyor.

5-Rodeo Stampede:Sky Zoo Safari

Absürt ve çetin bir mücadelenin içerisine sokan Rodeo Stampede:Sky Zoo Safari, arcade tarzı rodeo aksiyonlu park yönetimi simülasyonu. Hayvanat bahçesinin içerisinde gerçekleşen oyunda hayvanlarınızı kementle yakalarken mandaların, zebraların, zürafaların ve daha birçok hayvanın arasında yer alıyorsunuz. Ayrıca hayvanat bahçenizi ziyarete gelen ziyaretçileride memnun etmek sizin elinizde.





PAYLAŞ