Ghost Recon Wildlands Açık Beta kayıtları başladı - Haberler - indir.com

Ghost Recon Wildlands Açık Beta kayıtları başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-24 12:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Bu yılın merakla beklenen oyunlarından biri olan Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in çıkışına kısa bir süre kaldı. Oyunun çıkış tarihi yaklaşınca, Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands'in açık betası da oyun tutkunlarıyla buluşturuldu. Ubisoft'un en sevilen oyunlarından biri olan Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, Mart ayında oyuncularla buluşmaya hazırlanıyor. Oyun bir süredir kapalı beta aşamasında oyunculara sunuluyordu. Şimdi kapalı beta aşamasından, açık beta aşamasına geçileceğinin müjdesi verildi. Geçtiğimiz günlerde de oyunun açık betasının kayıtları başladı. Açık betayı deneyimlemek isteyen oyun severlerin, öncelikle kayıt oluşturmaları gerekecek.

Ubisoft'un en sevilen aksiyon - macera türündeki oyunu Tom Clancy's'ın, Ghost Recon: Wildlands serisi, kısa bir süre sonra oyun severlerle buluşacak. Oyunun bir süre önce kapalı beta sürümü oyunculara sunulmuştu. Birkaç gün önce açık beta için de kayıtlar alınmaya başlandı. Ghost Recon Wildlands serisinin açık betasını oynamak isteyen oyuncuların, UPlay'e girerek kayıtlarını yaptırıp oyunu indirmeleri gerekiyor.

Açık beta kapalı betadan farklı olarak, 'Montuyoc' adlı bir eyaleti sunacak ve yine kapalı betada olmayan başka içerikleri de barındıracak. Ubisoft açık beta için yaptığı açıklamada; "Bolivya Altiplano bölgesinde yer alan bu şehir, Santa Blanca'nın en sert askerlerinden bazılarını eğittiği ve yoğun savunulan kaleleri içeriyor." ifadelerini kullandı. Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için 7 Mart 2017 tarihinde piyasaya sürülecek.





PAYLAŞ