GETEK'14 - Gelişen Teknoloji Günleri Yaklaşıyor! - Haberler - indir.com

GETEK'14 - Gelişen Teknoloji Günleri Yaklaşıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İstanbul Üniversitesi IEEE Öğrenci Kolu tarafından bu yıl altıncısı gerçekleşecek olan GETEK'14 - Gelişen Teknoloji Günleri etkinliği, öğrencilerin geleceğine ışık tutmak ve şirketleri yakından tanımaları amacıyla 2 - 4 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

GETEK'14 etkinliği bu yıl yaklaşık 16 şirket ve çeşitli sosyal konukların katılımlarıyla; 2-3-4 Aralık tarihlerinde İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Ali Rıza Berkem Kongre Salonunda gerçekleşecek. Etkinliğin temel amacı ise; öğrenci, akademisyen, mühendis ve sektörün ileri gelen yöneticilerini aynı atmosferde buluşturmaktır.

Önemli şirketlerin üst düzey yöneticilerinin konuşmacı olarak katılım gösterecekleri etkinlik 3 gün sürecek ve etkinliğe 3000'den fazla öğrenci katılacak. Ayrıca etkinlik için hazırlanan çeşitli etkinlik, ikram, kokteyl ile öğrencileri hem eğitici hem eğlenceli dakikalar bekliyor.

indir.com'un da sponsorları arasında yer aldığı etkinlik tüm öğrencilere açık olmakla birlikte etkinlikte sertifika, materyal dağıtımı ve çeşitli çekilişler yapılacaktır. Etkinlik hakkında daha detaylı bilgi almak için GETEK'14 Facebook sayfasını ziyaret edebileceğiniz gibi etkinlik tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




GETEK 14 - Gelişen Teknoloji Günleri Tanıtım Videosu


PAYLAŞ