Gerilim ve Puzzle Oyunu No70 Görücüye Çıkıyor! - Haberler - indir.com

Gerilim ve Puzzle Oyunu No70 Görücüye Çıkıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-01-31 13:29:59
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Tamamen yerli bir ekiple geliştirilen gerilim ve puzzle ağırlıklı oyun No70, 4 - 7 Şubat arasında düzenlenecek olan Gaming İstanbul etkinliğinde görücüye çıkıyor. No70 ilk oynanılabilir sürümüyle ''Gaming Istanbul Indie'' alanında meraklılarıyla buluşuyor. 

''OldMoustache Game Works'' ekibinin geliştirmekte olduğu Gerilim ve Puzzle ağırlıklı oyun, uzun süren çalışmaların sonucunda takipçilerine merhaba demeye hazırlanıyor. Geçen süre zarfında, oyunun dinamikleri,programlaması hakkında epey gelişme kaydettiklerini belirten ekip, oyuncuların isteklerini göz ardı etmediklerini ekliyor. No70, Gaming Istanbul'un bağımsız geliştiricilere destek amaçlı düzenlediği bir yarışma sonucunda, Indie oyunlar için hazırlanan özel bir alanda yer alacak. 

No70'in grafiksel anlamda evrim geçirdiğini ve artık ''Early Access'' için hazırlandığı gelen bilgiler arasında yer alıyor. Oyunu ilk kez siz incelemek istiyorsanız, Gaming Istanbul'da No70 standını ziyaret ederek, bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

İşte; No70'in ekran görüntüleri:

No70 Konusu:

No:70 oyunu, kahramanımızın çocukluk döneminde yaşadığı korku ve gizem dolu olayları konu alıyor. Oyunun kahramanı geçmişte yaşadığı korkunç deneyimleri asla unutmamıştır. Benliğinin derinliğinde sürekli bu anılar canlanıp durmaktadır.

Bu yaşanılan olaylara artık son vermek için, hayatına musallat olan sır ve gölgelerdeki gizemleri çözmesi gerekmektedir. Bu nedenle çocukluğunda yaşadığı No:70 numaralı o eve gider. Bu gizemler, geçmişte kendisi ve ailesinin bilinç altında iz bırakan korkunç bir sırrı ortaya çıkartacaktır. Kendisini ele geçiren bu karanlık, ona sunulan gizemleri ve gölgeleri takip etmesiyle son bulacak mı ?

No70 Tanıtım Videosu 





PAYLAŞ