Gerçekçi Uçak Simülasyon Oyunu: F18 Carrier Landing 2 (Video) - Haberler - indir.com

Gerçekçi Uçak Simülasyon Oyunu: F18 Carrier Landing 2 (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bugüne kadar geliştirilmiş en gerçekçi uçak oyunu deneyimini sunabilen F18 Carrier Landing 2, kontrolü ele alacağınız uçağınızla zorlu görevleri ve inişleri gerçekleştirmeye çalışacağınız ücretsiz bir mobil simülasyon oyunudur.

Kokpit tasarımından uçak modellemelerine kadar tüm detayların özenle tasarlandığını gördüğümüz oyunda bir uçağın kokpitine geçerek pilotluğun ne denli heyecanlı ve aksiyon dolu olduğunu görebileceksiniz.

F18 Carrier Landing II

1'i ücretsiz 4'ü oyun içi satın alma yoluyla oynanabilen toplam 5 farklı senaryonun yer aldığı yapımda 6 alıştırma ve 30 normal görevi yerine getirmeye çalışacak, başarılı olduğunuz her görev sonrasında uçağınızı okyanusun ortasında bulunan uçak gemisine sağ salim indirmek için çaba göstereceksiniz.

Dünya çapındaki diğer oyuncularla yapılan iniş yarışmalarına da katılma şansına sahip olduğunuz F18 Carrier Landing 2'de ayrıca farklı kamera açılarıyla oynadığınız bölümleri yeniden oynatarak izleyebilir, iniş-kalkış alıştırmaları yapabilir ve üssünüz ile radyo iletişimi kurabilirsiniz.

F18 Carrier Landing II

Son derece gerçekçi bir uçuş simülasyonu deneyimi sunan F18 Carrier Landing 2 oyununu ücretsiz olarak aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android ya da iOS cihazlarınıza indirebilir ve F18 Carrier Landing 2 Tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




F18 Carrier Landing 2 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ