Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Winterforts Exiled Kingdom (Video) - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı Strateji Oyunu: Winterforts Exiled Kingdom (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Mobil oyun geliştiricisi Norsfell tarafından strateji ve kule savunma türlerinin bir araya getirilerek geliştirildiği Winterforts: Exiled Kingdom, kış temalı bir atmosferde gerçek zamanlı mücadele deneyimi sunan bir mobil oyundur.

8 farklı ülke seçeneğinin bulunduğu oyunda, bu ülkelerden birisini seçerek başlangıç yapabiliyoruz. Çeşitli binalarla kendi üssümüzü kurarak güçlendirme çalışmaları yapacağımız oyunda ayrıca savaşlara katılmak için gerekli olan orduları, hayvanları ve zombileri de üretmemiz gerekiyor.

Winterforts: Exiled Kingdom

Klasik kule savunma oyunlarında olduğu gibi orduların belli bir güzergahta ilerlemesi ve güzergah çevresinde bulunan düşman kulelerine saldıracağımız oyunda, kendi üssümüzü de düşman saldırılarına karşı korumaya ve onları durdurmaya çalışacağız.

Çevrimiçi mücadele desteğine sahip olan oyunu arkadaşlarınızla birlikte oynayarak amansız savaşlar yapabilirsiniz. Tamamen ücretsiz olarak Android ve iOS cihazlarınızda oynayabileceğiniz Winterforts: Exiled Kingdom adlı oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla indirebilir, geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.




WinterForts: Exiled Kingdom Tanıtım Videosu


PAYLAŞ