Gerçek Zamanlı İnternet'i Gördünüz mü? - Haberler - indir.com

Gerçek Zamanlı İnternet'i Gördünüz mü?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

İnternet analiz girişimi Penny Stocks, internet devlerinin gerçek zamanlı verilerini gözler önüne seren yeni bir projeye imza attı. The Internet in Real-Time yani Gerçek Zamanlı İnternet adını taşıyan projenin detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

İnteraktif görseller eşliğinde tasarlanmış olan web sitesinde gerçek zamanlı olarak; Youtube'da izlenen video sayılarından Twitter'da anlık olarak kaç yeni kullanıcı hesabının açıldığına, Google'da yapılan aramalardan Google'ın anlık olarak ne kadar gelir elde ettiğine, Dünya genelinde kaç e-postanın gönderildiğinden Dropbox'a kaç dosyanın yüklendiğine kadar onlarca veriyi görüntüleyebilirsiniz.

Gerçek Zamanlı İnternet

Sadece internet değil mobil uygulama mağazalarından indirilen uygulama sayılarının da gerçek zamanlı olarak gösterildiği web sitesinde bu haberi yazdığımız saniyelerde Apple App Store'dan 112,218, Google Play'den ise 218,772 uygulama indirilmişti.

Tüm bunların yanı sıra Pinterest, Tumblr, Facebook, LinkedIn, Snapchat, WhatsApp, NetFlix ve Pandora gibi servislerinde gerçek zamanlı verilerinin gözler önüne serildiği siteye Gerçek Zamanlı İnternet bağlantısına tıklayarak erişebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ