General Mobile GM 6 Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

General Mobile GM 6 Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-26 12:26:51
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Android'in One program kapsamının en yeni akıllı telefon modeli General Mobile tarafından sunuluyor. General Mobile GM6 olarak yeni model yakın zamanda satışa çıkıyor. Yarın itibariyle ülkemizde satışa çıkacak olan cihaz hakkında tüm detaylar belli oldu. Android One serisinin daha önceki modellerinde olduğu gibi yine en yeni ve güncel işletim sistemi sürümünü kullanıcılara güncelleme ile ulaştıracak. Avrupa üzerinde tanıtılan General Mobile 4G, GM 5 ve GM 5 Plus modellerinden sonra Android One kapsamında yeni üretilen GM6 modeli altın ve uzay grisi renk seçenekleri ile 1100 TL fiyat etiketleri ile piyasaya giriş yapacak.

Teknoloji mağazaları haricinde GSM operatörlerinin satışları kapsamında tarifeye ek olarak 12, 24 ve 36 ay'a kadar taksitlendirme seçenekleri olacak. Yetkili satış noktalarında ise peşin fiyatına 6 ay taksit seçenekleri ile sunulacak modelde 1.5 Ghz hız ile çalışan 64 bit MediaTek 6737T işlemci modeli bulunuyor. 3 GB RAM belleğinin bulunduğu cihaz gerek uygulama çalıştırma gerekse arayüz noktalarında hızlı bir kullanım sunacak. Diğer yandan 32 GB dahili depolamaya sahip olan model microSD kart desteği sayesinde 128 GB'a kadar arttırılabilir olacak. Cat4 modemi ile 150 Mbps'a kadar indirme hızı sunacak cihazda 720P çözünürlüklü 5 inç IPS bir ekran bulunuyor.

Ekran 2.5D şeklinde tasarlanmış ve Gorilla Glass koruması ile kırılmalara ve çizimlere karşı dayanıklı bir yapı ile gelecek. Cihazın alt bölümünde yer alan parmak izi okuyucusu 0.2 milisaniye gibi bir sürede telefon kilidini açabiliyor. Metal çerçeveye sahip olan modelin arka yüzeyinde 13 megapiksellik bir kamera bulunurken, ön tarafta ise 8 megapiksellik bir kamera bulunuyor. 3000 mAh batarya kapasitesine sahip olacak olan modelde Android 7.0 işletim sistemine sahip olarak gelecek.





PAYLAŞ