Gençler hangi telefonu tercih ediyor? - Haberler - indir.com

Gençler hangi telefonu tercih ediyor?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-12 16:20:18
Editör : Esat Karaman
Kategori : Teknoloji

Windows işletim sistemli cihazların toz olmasından sonra Android ve İos rekabeti tekrar'dan canlandı.Bir araştırmaya göre, Android gençlere tam hitap edemiyor. 

Habertürk'ün yaptığı haber'de Business Insider tarafından yapılan araştırmaya göre gençlerin yüzde 82'sinin iPhone'a sahip olduğu ve gençlerin yüzde 84'ü bir sonraki telefonlarının da iPhone olacağı hakkında bilgiler aldık.Araştırma yapan birim gençler arasında iPhone'a sahip olanlar rakamının sürekli arttığını belirtti. Geçtiğimiz yıl aynı şirket aynı birim tarafından gerçekleştirilen bir ankette, gençlerin yüzde 78'ini İphone'a sahipti. Bu yıl bu oranda %16 artış görüldü. Aşağıdaki tabloda ise İlkbahar ve sonbahar dönemlerinde gençlerin İphone kullanma oranını ( Sarı )  ve diğerinde ise bir sonraki telefonu İphone olacak olan oranı görüyoruz. (Mavi)

Yukardaki bilgilere  göre 2019'da en çok kullanılan cihaz İphone olacak gibi görünüyor. Bu analizler birebir kullanıcılardan alınana verilerle yapılmıştır. Dünya devi olan Apple konu ile alakalı henüz bir açıklama getirmedi ancak kısa zamanda bir açıklama beklenmekte.





PAYLAŞ