Gelişmiş Sözlük Uygulaması: Ultralingua Dictionaries - Haberler - indir.com

Gelişmiş Sözlük Uygulaması: Ultralingua Dictionaries

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Ultralingua Inc. girişimi tarafından akıllı telefon ve tablet kullanıcıları için geliştirilmiş Ultralingua Dictionaries, İngilizce dilindeki sözcükleri pek çok dile çevirebilmenize imkan tanıyan gelişmiş bir sözlük ve çeviri uygulamasıdır.

İçerisinde bulunan dillerle geleceğin ünlü sözlük uygulamaları arasında yer alacağını rahatlıkla söyleyebileceğimiz uygulama sayesinde, herhangi bir dildeki sözcüğü kolay ve hızlı bir şekilde İngilizce, Fransızca, Portekizce, İspanyolca, İtalyanca, Çince, Latince, Lehçe, Norveççe ve Esperanto dillerine çevirebilirsiniz.

Ultralingua

Ücretsiz olarak sözlük hizmetini alabileceğiniz uygulama, ayrıca uygulama içi satın alma seçenekleri dahilinde rakamları tercüme etme ve fiil çekimlerini görme fırsatını da sunuyor.

Yazım yanlışlarının önüne geçmek ve doğru çeviri yapmak adına otomatik sözcük tamamlama özelliğine de sahip olan uygulama, tüm özelliklere ek olarak Argo, deyim ve bölgesel dillerde de çeviri yapabiliyor.

Kaliteli sözlük ve çeviri uygulaması arayan mobil kullanıcılar için önereceğimiz Ultralingua Dictionaries uygulamasını, aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ