Geçtiğimiz Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 6 - 12 Kasım 2017 - Haberler - indir.com

Geçtiğimiz Haftanın En Çok Okunan Yazıları - 6 - 12 Kasım 2017

Tahmini Okuma Süresi : 5 ' 26 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-11-13 12:58:36
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Haftanın bu yorgun ve hızlı gidişatını bırakıp, arkanıza yaslanıp okumanız gereken haberleri bu yazımızda sizin için derledik.

Samsung, iPhone'larla Dalga Geçtiği Yeni Bir Reklam Yayınladı

Akıllı telefon pazarının iki dev rakibi olan Apple ve Samsung şirketleri her yıl çıkarttıkları yeni amiral gemisi cihazlar ile yarışmaya devam ediyorlar. Zaman zaman yayınladıkları videolar ve tanıtım görselleri ile birbirlerine göndermeler yapmaya devam ediyorlar. Şimdi ise Güney Koreli şirket yayınlamış olduğu yeni bir reklam ile iPhone modellerini 'gömdü' diyebiliriz. Apple'ı kötülediği reklamlardan birisi olan bu yeni içerikte iPhone'un 10.yılına gönderme yapan bir video çeken Samsung, 'Growing Up' adlı bu videosunda Apple ile fena şekilde dalga geçmeye devam ediyor.

 

iPhone X yeşil çizgi problemi!

Geçtiğimiz günlerde piyasaya sürülen iPhone X, kısa bir süre önce dokunmatik ekranının ortam değişikliğinde tepki vermemesi yönünde gelen şikayetlerle gündeme gelmişti. Apple bu sorunu kabul etti ve yazılımsal bir hata olduğunu söyledi. Henüz bu problem için bir güncelleme gelmemişken, kullanıcılar yeni bir sorundan şikayet etmeye başladılar.

 

Adını Duyuramamış 5 Güvenilir Yurtdışı Alışveriş Sitesi!

Yurt dışında alışverişlerde kullandığınız birçok bilindik Aliexpress, Banggood, ve Gearbest gibi sitelerin yanında farklı alışveriş siteleri de var.

 

Watch Dogs ücretsiz oldu

Ubisoft'un yayıncılığını ve geliştiriciliğini üstlendiği Watch Dogs, ilk olarak 204 yılında oyun severlerin beğenisine sunulmuştu. Aksiyon ' Macera türündeki oyun, oyun dünyasının sevilen yapımlarından biri olmayı başardı. Oyunda, bir hacker'ın elektrik şebekesine sızdırdığı bir virüs sonucunda, Amerika'nın kuzey doğusunu ve Kanada'nın Ontario bölgesini kapsayan bir elektrik kesintisi yaşanır. Bu olay sonucunda yaşam ciddi anlamda etkilenir ve birçok insan hayatını kaybeder. Watch Dogs'un ana karakteri olan Aiden Pearce, firmaların bu olayı çözmek için kurdukları sistemin içerisine sızıyor ve bu durumu kendi çıkarları için kullanıyor. Aiden'ın buradaki amacı ise geçmişte uğradığı saldırıda kaybettiği yeğeni Lena'nın intikamını alabilmek.

 

iPhone X'e Sanal Home Tuşu Nasıl Eklenir?

iPhone X tanıtıldığı günden itibaren herkesin konuşmuş olduğu bir şey varsa o da Touch ID'nin yani parmak izi okuyucunun iPhone X'lerden kaldırılması. Fakat Aynı zamanda home yani (ana ekran) tuşu görevi de görmüş olan bu alan artık tamamen ekran ile kaplanmış durumdadır. iPhone X'i kontrol edebilmek için ise tuş yerine belli başlı hareketler kullanılıyor. Ama pek çok iPhone X kullanıcı henüz bu yeniliğe hala ayak uydurabilmiş değil. Bu problemi iPhone X'e sanal home tuşu ekleyerek aşabilirsiniz.

 

Facebook'un Kullanıcılarından Çıplak Fotoğraf İstemesinin Haklı Sebebi Ne Olabilir?

Avustralya'yı pilot bölge olarak seçip çalışmalara başlayan şirket, resimleri "karma" hale getirecek ve bunları diğer aynı resimlerin yüklenmesini engelleyen dijital parmak izlerine dönüştürecek projesini başlattı.

 

Xiaomi Mi Mix 2 hakkında bilmeniz gerekenler

Xiaomi 2016 yılının sonlarında Mi Mix'i piyasaya sundu. Mi Mix, Galaxy Note 8 , LG V30 ve iPhone X'de görülen tasarıma dikkat çeken çarpıcı, çerçevesiz tasarıma sahip üst düzey bir telefondu . Xiaomi akıllı telefon pazarındaki tüm bu büyük oyuncuları adeta yumrukladı ve bir sonraki Mi Mix olan Mi Mix 2yi Mi Mix'de bulunan sorunları gidermek ve cihazı kusursuzlaştırmak için 2017 yılında piyasaya sürdü.

 

Cihazınıza Bayram Temizliği Yapan Google Files Go'nun APK'sı Yayınlandı!

Gün geçtikçe cihazların donanımları güçleniyor ve yüklenen uygulamaların ve depolanan dosyaların boyutları daartıyor. Özellikle sürekli çalışarak cihazın yavaşlamasına neden olan ve cihazda birden fazla yer alarak depolama alanlarını şişiren fotoğraflar, birçok kullanıcıyı üçüncü parti temizlik uygulamalarını kullanmak zorunda bıraktı. Akıllı telefon üreten şirketler kullanıcıların bu rahatsızlıklarını göz önünde bulundurdu ve kendi cihazları için kendi temizlik uygulamalarını üretmeye karar verdiler.

 

Skype da Snapchat Fotoğraf Efektlerini Kendine Uyarladı!

Geçtiğimiz aylarda Instagram Snapchat'i satın almak istemiş, alamayınca da, Snapchat hikayeler özelliğini uygulamaya eklemişti. Hikayeler özelliğinin uygulamaya eklenmesinin ardından, Snapchat'i Snapchat yapan özellik fotoğraf filtrelerini de alıp, Snapchat kullanım oranını fazlasıyla düşürmüştü. Snapchat kullanıcıları, genel olarak hesaplarını bu fotoğraf filtreleri için kullanıyorlardı. Diğer uygulamalar da bu özelliği kullanmaya başlayınca, Snapchat'i özel kılan pek bir ayrım kalmadı. Snapchat'in başlatmış olduğu yapay zeka destekli fotoğraf filtreleri akımına, yavaş yavaş tüm sosyal hesaplar katıldı.

 

Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (6 - 10 Ekim)

Yine efsane oyunlar, oyun severleri beklemektedir. Geçen hafta piyasaya sürülmüş tamı tamına 29 adet oyun.

 





PAYLAŞ