Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (7 - 13 Mayıs 2018) - Haberler - indir.com

Geçen Haftanın En Çok Merak Edilen Haberleri - (7 - 13 Mayıs 2018)

Tahmini Okuma Süresi : 4 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-14 10:33:00
Editör : Taha Büyüktaş
Kategori : Donanım

Zor ve yorgun geçmiş bir haftanın ardından, teknoloji ve bilişim dünyasında neler olmuş, ne gibi değişikler meydana gelmiş derledik topladık bir sayfa da topladık. Bakın bakalım Geçen Hafta Neler Olmuş?

Geçen Haftanın En Çok Okunan Haberleri

1-Tesla Resmi Olarak Türkiye'ye Geliyor

Tesla'nın kurucu ortağı ve CEO'su Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda yakın zamanda türkiyeye geleceği hakkında küçük bir bilgi paylaştı.

2-Sosyal medyada ne kadar aktif olduğunuzu ölçen platform Klout, kapanıyor!

Sosyal medyada ne kadar aktif olduğunuzu ölçen 200 milyon dolarlık web sitesi bu ay sonunda kapanıyor.

3-Windows 10 Sıfırlama Nasıl Yapılır?

Windows 10 Yüklü bilgisayarımızı birkaç adımda sıfırlayabilirsiniz

4-WhatsApp güncellendi! Gelen yenilikler neler?

Mesajlaşma servisi WhatsApp için yenilikler sunulmaya devam ediliyor. Gizlilik politikasında yeniliğe giden WhatsApp için şimdi iOS cephesinde yeni özellikler sunuldu.

5-iOS 12, iPhone X sahiplerini sevindirecek

Apple'ın yeni teknolojilerini ve yeni nesil iPhone X modelini WWDC 2018 kapsamında göreceğiz. Sızıntılar gelmeye devam eden cihaz hakkında şimdi ise iOS 12 ile önemli bir özelliğin geleceği belli oldu.

6-ASUS Republic of Gamers Maximus Formula 10. Yılını Kutladı

ASUS'un alt markası olan Republic of Gamers'ın kuruluşunun 10. yıl kutlamaları geçtiğimiz gün YouTuber, E-spor takımı ve basın mensupları ile birlikte gerçekleşti.

7-Nisan ayının en çok satan oyunları!

Oyun dolu bir ayı daha geride bıraktık ve Nisan 2018'in en çok satan oyunları belli oldu. Geçtiğimiz ayın en çok satan oyunları belli olurken listedeki isimler tamda tahmin edildiği gibi gerçekleşti diyebiliriz. 

8-Lenovo'dan çerçevesiz telefon geliyor!

Bilgisayar modelleri ile bilinen Lenovo cephesinden yeni haberler var. Şirket Başkan Yardımcısı Chang Cheng tarafından yakın zamanda pazara giriş yapacak olan yeni amiral gemisi modellerine dair ilk görsel yayınlandı. 

9-Samsung Galaxy X Özellikleri Belli Oluyor

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung'un Galaxy X adlı bir katlanabilir telefon üzerinde çalışmalar yaptığı biliniyor. Şimdi ise bu cihaz hakkında gelen bilgilere göre modelin çıkış tarihi hakkında bazı bilgiler belli oldu. 

10-WhatsApp Business Yakında iOS'a Geliyor

Popüler mesajlaşma servisi olan WhatsApp bir süre önce Android kullanıcıları için WhatsApp Business adlı ek bir servisini kullanıma sunmuştu. Kısa bir süre içerisinde yoğun ilgi gören uygulamanın şimdi ise bir başka platform olan iOS için geleceği ortaya çıktı. 




PAYLAŞ