Gears of War 4'ün Grafik Ayarları Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Gears of War 4'ün Grafik Ayarları Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-08-26 09:13:48
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Piyasaya ilk olarak 7 Kasım 2016 tarihinde çıkan üçüncü şahıs nişancı oyunu Gears of War'ın, 4. serisinin grafik ayarları ortaya çıktı.

2016 yılı içerisinde piyasaya çıkan ve sevilen oyunlar arasında yer alan Gears of War, üçüncü şahıs nişancı türünde bir oyun. Oyun 7 Kasım 2016 tarihinde çıkışını gerçekleştirdiğinde, ilk olarak Xbox 360 için piyasaya sürülmüş, daha sonra Xbox One ve Windows platformları içinde geliştirilmişti. Ekim aylarında raflardaki yerini alacak olan yeni seri Gears of War 4'te, he Xbox platformları hem de PC için satışa sunuldu. Oyunun dördüncü serisi, üçüncü serisinin devamı olarak oyuncuların karşısında çıkıyor. Senaryosu ve kurgusunun iyi olduğu gibi, oyunun grafikleri de oldukça iyi ve oyuncuların da beğenisini kazanmış durumda. Yeni serinin grafik ayarları da, oyundan önce açığa çıktı.

Henüz yeni çıkan oyunlar arasında olmasına rağmen, hikayesi, grafikleri ve kurgusuyla oyun tutkunlarının beğenisini kazanan oyun Gears of War, dördüncü serisini çıkarmaya hazırlanıyor. Oyunun henüz çıkışı gerçekleşmemişken, yeni serisinin grafik ayarları açığa çıktı. Bu durum tabi ki oyuncuları mutlu eden bir haber oldu. Açığa çıkan videoya bakılırsa, oyun oldukça geniş içerikli bir menüye sahip gibi görünüyor. Videoya göre, basit ve gelişmiş olarak iki farklı menünün olduğu görünüyor. Gears of War 4'ün menüsünün, DirectX'in özelliklerini taşıdığını da görüyoruz. DirectX'in önemli özelliklerinden, Multi GPU ve Async Compute gibi seçenekler oyunun ayarlar menüsünde karşımıza çıkıyor. 11 Ekim tarihinde PC ve Xbox platformları için raflardaki yerini alacak olan Gears of War oyunun açığa çıkan grafik ayarları videosuna, aşağıdaki linkten ulaşmanız mümkün.

 





PAYLAŞ