Gear S'in SIM Kartsız Versiyonu Satışa Çıktı! - Haberler - indir.com

Gear S'in SIM Kartsız Versiyonu Satışa Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

IFA 2014 etkinliğinde duyurulan akıllı saat Gear S'in SIM kartsız yani Wi-Fi sürümü satışa çıktı. Bugün itibarıyla Samsung tarafından sürpriz bir duyuruyla Japonya piyasasına sürülen Gear S Wi-Fi'nin fiyatı ise 330 dolar.

En büyük özelliği bir SIM Kart yuvasına sahip olması olarak gösterilen Samsung Gear S, akıllı telefona ihtiyaç olmadan sesli aramalar gerçekleştirebiliyor. Ancak bu saat iki farklı şekilde üretildi. Birincisi herhangi bir Wi-Fi noktasına bağlı olmadan 3G üzerinden internet erişimi sağlayan SIM kart yuvalı Gear S, diğeri ise SIM kart yuvası olmayan Gear S Wi-Fi.

Samsung Gear S

Samsung'un aldığı sürpriz bir kararla Japonya piyasasındaki raflarda yerini alan Gear S Wi-Fi'da SIM kart girişi bulunmadığı gibi kullanıcılar hücresel bağlantıdan faydalanamıyor. En önemli avantajının büyük bir ekrana sahip olması olan Gear S'te 2 inch boyutunda 360x480 piksel çözünürlüklü kavisli OLED ekran bulunuyor.

Samsung Gear S

1 GHz hızında çalışan çift çekirdekli işlemciden gücünü alan Gear S, 512MB RAM, 4GB dahili depolama alanı, Tizen işletim sistemi, IP67 sertifikası, Bluetooth 4.1, Wi-Fi, S Health uygulaması, Facebook entegrasyonu ve kalp hızı ölçüm sensörüyle birlikte geliyor.





PAYLAŞ