GDG DevFest İzmir '16 Geri Sayım Başladı - Haberler - indir.com

GDG DevFest İzmir '16 Geri Sayım Başladı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-24 11:08:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Google'ın yazılım geliştiricilerini bir araya getirmek üzere her yıl düzenlenen konferans için geri sayım başladı. GDG İzmir '16 için programınızı ayarlamanızı öneriririz.

Google tarafından yazılım geliştiricilerini bir araya getirmek üzere her yıl düzenlenen konferans için tarih belli oldu. Google Developer Groups (GDG) tarafından hazırlanan GDG DevFest İzmir için hemen yerinizi ayırtın. Çünkü etkinliğin, günü, yeri ve tarihi belli oldu.

GDG DevFest Izmir '16 programı

DevFest sezonunun başlamasıyla birlikte dünyanın pek çok şehrinde GDG'ler tarafından 360'ın üzerinde DevFest düzenlenmekte. GDG İzmir ekibi tarafından düzenlenecek etkinlikte; alanlarında başarılı konuşmacılar, Code-lab, Workshop ve Hackathonlar ile katılımcılara farklı deneyim alanları sunuluyor.

Ege Üniversitesi Prof. Dr. Yusuf Vardar Mötbe Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan GDG DevFest İzmir '16, 27 Kasım'da kapılarını açıyor. Etkinlik günü 800 katılımcı, 9 oturum ve 2 paralel oturum, GDG DevFest'e katılanları bekliyor olacak.

Yapılmış ve yapılacak olan bu etkinlikler gönüllü toplulukların etkinlikleridir. Ortak amaç paylaşmak, tanışmak , öğrenmek, öğretmek, eğlenmek ve kod yazmak!

2011 itibariyle bu konferansların organizasyonu GDG'lere bırakılmış ve Google her türlü desteği vererek organizasyon bünyesinde yer almaya devam etmiştir.

GDG İzmir tarafından düzenlenen, etkinlik serilerinden en büyüğü olan DevFest etkinliklerinin genel katılımcı profilini, İzmir'deki tüm üniversitelerden Mühendislik, İktisat ve İşletme Fakültelerinden öğrenciler, Teknokent'lerdeki Ar-Ge firma çalışanları ve İzmir ve çevre illerdeki teknoloji girişimcileri, lise öğrencileri oluşturuyor.

 Bu büyük etkinliğe buradan kayıt olabilir, tüm detayları incelemek için http://gdgizmir.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

 





PAYLAŞ