Gameloft'tan Yepyeni Strateji Oyunu: Age of Sparta (Video) - Haberler - indir.com

Gameloft'tan Yepyeni Strateji Oyunu: Age of Sparta (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geliştirdiği birbirinden kaliteli mobil oyunlarla oyuncuların gönlünde taht kuran Gameloft yepyeni bir strateji oyunu yayınladı. Benzersiz ve yoğun bir savaş sistemine sahip olan Age of Sparta'da Antik Yunan dönemine konuk oluyoruz.

Age of Sparta, Pers İmparatoru Xerxes'in Yunanistan'ı işgal etmeye hazırlanmasıyla başlıyor. Xerxes ve acımasız Pers ordularını durdurmak için Spartalılara katılacağımız oyunda birbirinden kanlı savaşlara katılarak, Sparta'nın kaderini belirlemeye çalışacağız.

Age of Sparta

Fantastik öğelerin yer aldığı Age of Sparta'da Yunan mitolojisinden birçok referansı bulabileceğimiz gibi mitolojik yaratıkları kontrol edebiliyor ve Olimpos tanrılarının özel güçlerini de savaşlarda kullanabiliyoruz.

Çok oyunculu oyun altyapısını da sunan Age of Sparta'da diğer oyuncularla ya da arkadaşlarınızla ittifak kurabiliyorsunuz. Bu sayede Pers ordularına daha güçlü bir şekilde karşı koyabiliyorsunuz. Ayrıca oyun içerisinde bir de sohbet modülü yer alıyor. Bu modül oyun esnasında diğer oyuncularla iletişim kurabilmenizi sağlıyor.

Uzun vadeli bir strateji oyunu deneyimi sunan Age of Sparta'yı aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iOS veya Windows Phone cihazlarınıza indirebilir, oyunla ilgili yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.




İlgili uygulamalar

Age of Sparta Tanıtım Videosu


PAYLAŞ