Game of Thrones Haritasını Google Maps Gibi Gezin! - Haberler - indir.com

Game of Thrones Haritasını Google Maps Gibi Gezin!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-08-28 20:00:00
Editör : Ercan Kızılkoca
Kategori : Teknoloji

Devasa büyüklükte olan Game of Thrones (Taht Oyunları) evreninde kaybolmamak neredeyse imkansız. Özenle hazırlanmış olan harita sayesinde ise işiniz oldukça kolaylaşıyor

7.sezon finalini de gerçekleştirmiş olan Game of Thrones (Taht Oyunları) Televizyon dizisinin geçtiği yerleri etkileşimli bir harita ile görüntülemek artık mümkün. İşte George R.R. Martin tarafından yazılan muhteşem senaryodaki krallıkların ve hanelerin konumları bu haritada mevcuttur.

 

 

Game of Thrones Haritası

Game of thrones haritası  Quartermaester ile seride adı geçmiş olan yerleri kolayca bulmak çok kolay. Haritanın ciddi bir anlamda detaylı olduğunu belirtmek isteriz. Şehirler, kasabalar ve hatta kalelerin bile hem onaylanmış hem de spekülatif konumlarını bile bu harita üzerinden görüntüleme imkanına sahip olabiliyoruz.

Şunu da eklemek isteriz ki. Harita üzerinden Jon Snow, Cersei Lannister, Daenerys Targaryen ve daha birçok başlıca karakterlerin takip etmiş olduğu rotaları görmek ya da Game of Thrones Wiki sayfasına da kolayca erişim sağlama imkanı buluyoruz.

 

 

En güzel kısımda Spoiler yememek için menüden filtreleme de yapabiliyor olmanız harika bir özellik sağlıyor. Oldukça geniş olan Game of Thrones evreninde kaybolmamak için etkileşimli haritaya buradan ulaşabilirsiniz.





PAYLAŞ