Galaxy Tab S3 Klavye İle Geliyor - Haberler - indir.com

Galaxy Tab S3 Klavye İle Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-02-23 13:10:39
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Son günlerde yaşanan sızıntılardan dolayı akıllı telefon piyasası bir hayli hareketli dönemler geçiriyor. Markaların amiral gemileri hakkında yeni özelliklerin belirmesi kullanıcıları heycanlandırırken tanıtım tarihi olan MWC 2017'ninde yaklaşması ile beraber heyecan her geçen gün dahada artıyor diyebiliriz. Samsung cephesinde gözler Galaxy S8 ve Galaxy S8+ modellerine çevrilmiş olsada Güney Koreli şirketin tanıtacakları arasında tablet olarak Galaxy Tab S3 modelini görebiliriz. Akıllı telefonlar kadar tablet piyasasıda liderlik ve amiral gemisi modellik anlamında sıkı bir yarış içerisinde ilerliyor.

Önümüzdeki Pazar günü düzenlenecek olan MWC 2017 etkinliği kapsamında Samsung tarafın tablet yıldızı Galaxy Tab S3 modeli olacak. Güney Koreli firmanın yeni tableti Galaxy Tab S3 hakkında çeşitli fotoğraflar ve tablet hakkında teknik bilgiler internete sızdırıldı. Fotoğraflar arasında klavyeli Tab S3 modelide dikkat çekenler arasında olarak gözüküyor.

Galaxy Tab S3 İlk Bilgiler

Tabletin kullanım kılavuzu sızıntılarına göre aksesuar bölümünde manyetik yuvarlak bir cisim dikkatleri çekiyor. Ünlü duyumcu olan Evan Blass tarafından yapılan bir fotoğraf paylaşımında ise fiziksel QWERTY klavye aksesuarı tablete monte bir biçimde geliyor. Diğer yandan sızdırılanlara göre Galaxy Tab S3 modelinin opsiyonel olarak S Pen desteğinede sahip olduğu belirtilenler arasında.

Cihazın biraz daha donanım bilgilerine gelecek olursak Galaxy Tab S3 modelinde 2048 x 1536 çözünürlüğe sahip 9.6 inç AMOLED bir ekran ile gelmesi bekleniyor. Güç  tarafında Qualcomm mimarili Snapdragon 820 işlemcisinden gücünü alacak modelde Adreno 530 grafik çipseti kullanılmakta. RAM belleği olarak 4 GB gibi bir boyutun tercih edildiği bu cihazın 32 ve 128 GB olan depolama alternatifleri olması beklentiler arasında. Samsung bu modelin arka yüzeyinde 12 megapiksellik bir kameraya yer verirken Selfie olarak 5 megapiksellik bir kamera kullanmış durumda.

Tabletin bir modelinde sadece LTE desteği bulunurken, diğerinde ise sadece Wifi desteğinin olacağı söyleniyor. Tüm bu söylentiler böyle iken tabletin en doğru özelliklerini MWC 2017 ile beraber göreceğiz.

 





PAYLAŞ