Galaxy Tab S3 ABD Fiyatı Belli Oldu - Haberler - indir.com

Galaxy Tab S3 ABD Fiyatı Belli Oldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 52 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-03-16 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Akıllı telefon piyasasında Samsung ve Apple rekabeti bilindiği üzere tüm hızıyla devam etmekte. Samsung tarafında yakında Galaxy S8 tanıtılacakken Apple tarafında ise yakında iPhone 8 cihazlarını göreceğiz. Tablet tarafında ise Apple'ın iPad Pro modeline rakip olarak görülen Galaxy Tab S3 modeli geçtiğimiz ayda Barselona'da düzenlenen MWC 17 etkinliği ile beraber duyurulmuştu. Tablet hakkında tüm donanım detayları açıklayan Samsung, fiyat ve çıkış tarihi noktasında herhangi bir şey belirtmemişti. Ancak bu yeni tabletin fiyatına dair ilk bilgi ABD'nin önemli teknoloji marketi olan Best Buy tarafından geldi.

Öyle ki Tab S3 modelinin satış rakamı Best Buy internet sitesinden 600 dolar olarak belirlenmiş durumda. S Pen kaleminde bu rakama dahil olduğu belirtilirken, klavye kılıfı için ekstra olarak ödeme yapılması gerekiyor. Samsung'un klavye kılıfınında 130 dolar karşılığında satılacağı belirtilirken, tüm paketi satın alanlar ise 730 dolar ödeme gerçekleştirmek zorunda olacaklar. Şuan için ABD'de bu fiyat rakamları ile satılan Tab S3 modelinin diğer yerlerdeki fiyatı ise henüz belirsizliğini koruyor. Android bir işletim sistemine sahip Tab S3 modelinin fiyatının yüksek olduğu düşünülürken rakibi olan 9.7 inç'lik iPad Pro ile aynı fiyat değerlerine sahip durumda.

Tıpkı Tab S3 modeli gibi iPad Pro modelide ABD'de 600 dolar fiyat etiketi ile satılıyor ve Apple Pen ve klavye kasa gibi ürünlere ekstra ücret ile sahip olunabiliyor. Apple Pen ürününü ABD'de 99 dolar, klavye'nin ise 149 dolar fiyat etiketi ile satılıyor. Buda Apple tablet paketinin hepsini satın alanların 847 dolar ödemesi gerektiği anlamına geliyor. Bu tabletlerin rekabet anlamında şirketler tarafından belirtilen fiyatların önemli bir rol oynadığı düşünülüyor. Tab S3 modeli iPad Pro'ya rakip olarak gözüküyor ve iki cihazda yüksek çözünürlüklü ekran ve stero hoparlörlere sahip.

Best Buy tarafından bu yeni Tab S3 fiyatı hakkında bilgi verilse de, çıkış tarihi noktasında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

 





PAYLAŞ