Galaxy S9'un Çözeceği 3 Sorun - Haberler - indir.com

Galaxy S9'un Çözeceği 3 Sorun

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-23 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S9 serisi artık birkaç gün sonra resmi olarak MWC 2018'de tanıtılacak. Modele dair birçok teknik özellikler ortaya çıkarken tasarım hakkında da birçok bilgi yer alıyor. Özellikle tasarım noktasında Galaxy S8 serisine göre çok büyük farklar getirmeyecek olan modelin 3 sorunu ortadan kaldıracak yeniliklere sahip olacağı biliniyor. Galaxy S8 serisinde beğenilmeyen yada sorun olan bazı noktalar Galaxy S9 serisinde iyileştirilecek ve yenilik olarak gelmesi bekleniyor.

Samsung Galaxy S9 Yenilikleri

Parmak İzi Sensör Konumu

Galaxy S8, S8 Plus ve Note 8 cihazlarındaki parmak izi sensörü merkez konum yerine cihazın arka yüzeyinde kameranın yanındaydı. Bu noktada kullanıcılar bu sensörü kullanırken kameranın üzerine dokunabiliyorlardı. Galaxy S9 tasarım sızıntılarına baktığmızda ise model ile beraber bu parmak izi sensörünün konumu değişecek ve kameranın alt bölümüne yerleştirilmesi bekleniyor.

Daha İyi Odak ve HDR Yetenekleri

Zaten Galaxy S8'de üst seviye olan kamera yetenekleri Galaxy S9 ile dahada geliştirilmeye devam edilecek. Bu noktada Galaxy S9 serisinde değişken F1.5 ile F2.4 diyafram aralığını göreceğiz. Bu diyafram değeri ile model düşük ışıkta başarılı bir performans sergileyecek. Ayrıca Snapdrago 845 ile beraber HDR video kayıt desteğinin de gelmesi bekleniyor.

Stereo Hoparlör

Uzun zamandır beklenen hoparlör gelişiminin Galaxy S9 ile beraber gerçekleşmesi bekleniyor. Samsung yeni amiral gemisi ailesi ile beraber çift hoparlör sistemine geçmesi bekleniyor.





PAYLAŞ