Galaxy S9'u Almadan Bu Uygulama İle Deneyimleyebilirsiniz - Haberler - indir.com

Galaxy S9'u Almadan Bu Uygulama İle Deneyimleyebilirsiniz

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-07 18:15:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un son amiral gemisi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus cihazları hem tasarım hemde donanım anlamında üst seviye bir cihaz olmayı başarıyor. Model sunmuş olduğu kamera yetenekleri ile de dikkatleri çekerken, cihaz serisi ile beraber Samsung'un yeni arayüz sürümüde kullanıcılara sunulmuştu. Şimdi ise Samsung, Galaxy S9 serisini deneyimlemek isteyen kullanıcılar için yeni bir uygulama yayınlandı. Bu uygulama sayesinde yeni arayüzü deneyimleyebilir ve tecrübe edinebilirsiniz.

Güney Koreli şirket daha önce Samsung Deneyimi adı altında Galaxy Note 8 için yaptığı projesini şimdi ise 25 Şubat tarihinde tanıtılan yeni amiral gemileri Galaxy S9 serisi için de uygulayacak. Potansiyel kullanıcılar tarafından cihazın arayüz ve teknik kapasitesi deneyimlenebilecek. Samsung'un yayınlamış olduğu bu yeni Experience app for Galaxy S9/S9+ adlı uygulaması dört ana bölmeden oluşuyor. S9 Aksesuarları, Yeni kamera, Yardımcı uygulamalar ve Cihaz özellikleri olarak sıralanan bu kategorilerde Galaxy S9 ve S9 Plus serisinin eler sunabileceği detaylıca açıklanıyor.

Her bölüm için çeşitli video ve metinler ile bilgilendirme yapılıyor ve cihazı almadan deneyimi hakkında fikir sahibi edinebiliyorsunuz. Android 6.0 ve üzerinde işletim sistemine sahip bir Android cihazınız var ise uygulamayı indirerek deneyimleyebilirsiniz.





PAYLAŞ