Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Fiyatları Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Galaxy S9 ve Galaxy S9 Plus Fiyatları Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 12 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-21 16:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Roland Quandt tarafından yapılan Twitter paylaşımı ile Samsung'un amiral gemisi serisi olan Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazlarının fiyatları da ortaya çıkmış oldu. 5 gün sonra resmi tanıtımı gerçekleşecek olan yeni Galaxy S serisi amiral gemisi modellerinin bu zamana kadar birçok teknik detay ve tasarım özellikleri ortaya çıkmıştı. Daha öncelerinde gözükenlere göre Galaxy S serisi amiral gemisi modellerde ABD üzerinde 100 dolar ve Avrupa'da ise 100 Euro fiyat artışı bekleniyordu. Bugün Twitter üzerinden yapılan paylaşım ile Galaxy S9'un Norveç fiyatları netleşti diyebiliriz.

Baktığımız zaman Galaxy S9 ve Galaxy S9+ cihazlarının vergisiz Norveç fiyatları kullanıcıları üzeceğe benziyor. Ancak Samsung'un amiral gemisi fiyatları Norveç'te Avrupa fiyatlarının biraz daha yüksek rakamına satılıyor. Bu noktada Avrupa'da Galaxy S9 fiyatlarının Norveç'e göre biraz daha az rakamlarda satılması düşünülüyor. Ancak her halükarda fiyatının artması beklenen Galaxy S9'un kur farkı ile beraber ülkemizde 4700 ile 5000 TL arasında olması bekleniyor.

Galaxy S9 Plus cihazının ise 5000 ile 5500 arasında bir fiyat etiketi ile satışa çıkması düşünülüyor. Kullanıcıların bu yeni fiyat politikasına nasıl yaklaşacağı ise henüz merak konusu diyebiliriz. Tüm resmi detayları 25 Şubat gününde öğreneceğiz.





PAYLAŞ