Galaxy S9 Satış Rakamları Ne Durumda? - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Satış Rakamları Ne Durumda?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-22 02:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un son amiral gemisi olan Galaxy S9 serisi için Güney Kore'deki satış rakamları belli oldu. Geçtiğimiz yılın Galaxy S8+ serisine göre satış rakamlarının daha fazla olacağı tahmin ediliyordu ancak tam anlamıyla beklenen olmadı diyebiliriz. Bu yıl Mart ayı ile beraber pazara sürülen Galaxy S9 serisi o günden itibaren 2 aylık süreçte Güney Kore bölgesinde 1 milyon adet sattığı açıklandı. Karşılaştırma yapıldığında ise geçtiğimiz sene Galaxy S8 modeli 37 günlük bir süreçte bu satış rakamına erişmişti.

2011 yılındaki Galaxy S2 modeli ise 40 günde 1 milyon satış rakamlarını görmüştü. Yeni seride ise şirketin bu satış rakamı beklentilerin biraz aşağısında kalmışa benziyor. Analistlere göre ise bu satış rakamının düşüklüğü orta üst segmentte yer alan diğer Galaxy serilerine bağlıyorlar. Ancak aylar geçtikçe satış rakamları noktasında Galaxy S9'un Galaxy S8 serisini geride bırakması bekleniyor. Şirket önümüzdeki günlerde ise yeni renk seçeneği olan Burgundy Red Galaxy S9 modelini pazara sunmaya hazırlanıyor.

Ekran noktasında iPhone X ile bir rekabet içerisinde olan Samsung modelleri haricinde Galaxy Note 9'un ne gibi bir performans sergilemesi merakla bekleniyor.





PAYLAŞ