Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Cihazlarının Ekran Boyutları Gözüktü - Haberler - indir.com

Galaxy S9, S9+ ve Note 9 Cihazlarının Ekran Boyutları Gözüktü

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-07-19 13:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Samsung'un henüz en yeni amiral gemisi modeli olan Galaxy S8 ailesi bile yeni sayılırken şimdiden 2018 yılı için amiral gemileri hakkında ilk bilgi sızıntıları gelmeye başladı. İlk gelen bilgilere göre Galaxy S9, S9+ ve Note 9 modelleri için kullanılacak ekran şimdiki modeller ile benzerlik gösterecek. Edinilen bilgilere göre önümüzdeki yıl çıkışı beklenen yeni amiral gemisi modelleri olan Galaxy S9, S9+ ve Note 9 için cihazlar aynı boylara sahip olacak ve modeller aralarında donanımları ile farklılık gösterecekler. Henüz sızıntı bilgileri olduğu için doğruluk oranınında zayıf bir ihtimal olduğunu dile getirebiliriz.

Henüz Galaxy Note 8 modelinin bile sızıntıları sürerken ve cihaz resmi olarak doğrulanmazken yeni nesil cihazlar ile beraber şirket ekran boyutunda bir dur diyecek ve en büyük ekranlar artık bu seviyelerde olacak. Ekran çerçevelerini bir hayli incelten şirket büyük bir ekran ile küçük bir telefon kullanma deneyimini kullanıcılara aktarabiliyordu. Bu mimari sürecek ve Galaxy S9 ve S9+ modellerinde de benzeri bir tasarım çizgisi izlenecek. Yine yanlara kavisli olacak olan modelin üst ve alt çerçeve bölümleri bir hayli ince olacak ve Infinity Display adlı teknoloji bu seride yer alacak.

Diğer yandan Galaxy Note 8 modelinde beklenmese bile Galaxy S9 ve sonraki serilerde ekranın içerisine gömülü halde bir parmak izi tarayıcısının sunulması bekleniyor. Son olarak sızdırılanlara göre 6.32 inç büyüklüğe sahip bir Note 9 paneli olması beklenirken buna benzer bir panelin Note 8 ile gelmesi ön görülüyor.





PAYLAŞ