Galaxy S9 Ön Satış Raporları Sonucu Memnun Etmedi - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Ön Satış Raporları Sonucu Memnun Etmedi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-13 09:40:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Kore kaynaklı yeni bilgilere göre Samsung'un yeni raporlardan memnun olmadığı ortaya çıktı. MWC 2018'in hemen öncesinde tanıtılmış olan yeni amiral gemisi ailesi Galaxy S9, hem tasarım hemde donanım tarafında üst seviye bir model olmayı başarmıştı. Ancak gelen ilk istatistiklere göre Galaxy S9 ön siparişleri hiçte iyi gitmiyor. Büyük umutlarla piyasaya sürülecek olan model ön sipariş döneminde bir önceki nesil amiral gemisi Galaxy S8+ serisine göre yüzde 30 daha az ön sipariş kaydı almış durumda.

Ön siparişler ilk gününde 180 bin kişi yeni Galaxy S9 modelini alırken 2017 yılında bu rakam Galaxy S8 ile beraber 260 bin seviyelerindeydi. Bu ön siparişlerin fazla olmaması sebebi olarak ise önceki nesile göre çok fazla yeniliğin olmaması düşünülüyor. Bu noktada Galaxy S9 serisi tasarım anlamında bazı yeniliklere gitsede, donanım tarafında Galaxy S8 serisinden çok daha farklı bir model olmadığı için kullanıcıların ilgi göstermediği düşünülüyor.

Kamera noktasında oldukça yeni yeteneklerin yer aldığı Galaxy S9 serisi diğer donanım taraflarında yenilik sunamıyor. Dünya genelinde 16 Mart tarihi ile beraber satışta olacak Galaxy S9 serisinin ne derece başarılı olacağı ise merak konusu diyebiliriz.





PAYLAŞ