Galaxy S9+ Klon İncelemesi Ortaya Çıktı - Haberler - indir.com

Galaxy S9+ Klon İncelemesi Ortaya Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 5 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-01-19 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un yeni amiral gemisi telefonu olması beklenen Galaxy S9+ cihazı henüz piyasaya çıkışını gerçekleştirmeden cihazın klonu ortaya çıktı. Samsung'un önümüzdeki ay MWC 2018 kapsamında yeni tanıtması beklenilen Galaxy S9 ve Galaxy S9+ ailesi büyük bir heyecanla bekleniyor. Cihaz henüz tanıtılmadan çinliler tarafından klonu üretildi ve EverythingApplePro adlı YouTube kanalı tarafından cihaz incelemeye alındı.

100 dolarlık fiyata sahip olan bu klon cihazı tasarım noktasında oldukça başarılı bir iş sergilemiş durumda. Metal bir gövde ve çift arka kamerayla gelen bu cihazın ekran çerçevelerinin büyük olduğu gözüküyor. Normal Samsung cihazlara göre kalın bir çerçeveye sahip olan cihaz kutu tasarımı noktasında oldukça Samsung'a benzer bir kutu ile geliyor. Samsung'un yakında çıkmasını beklediğimiz Galaxy S9 ve S9+ cihazlarında 5.9 ve 6.2 inçlik ekranların kullanılması bekleniyor.

Snapdragon 845 işlemci seti ile gelmesi beklenilen modelin oldukça üst seviye bir tasarım ve kameraya sahip olması bekleniyor. Dilerseniz Galaxy S9+ modelinin klon incelemesine aşağıdan erişebilirsiniz.





PAYLAŞ