Galaxy S9 Fiyatı Ne Zaman Düşecek? - Haberler - indir.com

Galaxy S9 Fiyatı Ne Zaman Düşecek?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 6 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-15 13:25:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

25 Şubat tarihinde Samsung tarafından Barcelona'da gerçekleşen etkinlik ile merakla beklenen Galaxy S9 ve Galaxy S9+ modelleri tanıtılmıştı. Cihazlar bir süre beklemeden sonra ülkemizde de satışa sunuldu ve fiyatları ile oldukça üst seviye bir model olduklarını belli ettiler. Samsung'un yüksek rakamlara sahip fiyat politikası bilinirken Galaxy S9 fiyatı ne zaman düşecek' Sorusuda akıllara gelenler arasında oldu. Bildiğiniz üzere her sene çıkan Samsung amiral gemisinin kısa bir süre sonra çıkış fiyatı düşerek indirime gidiliyor.

İnternet ortamındaki fiyatlar ve tahminlere göre Galaxy S9'un 4 aylık bir süreç içerisinde fiyatının düşüşe geçmesi bekleniyor. Önceki nesil modeller olan Galaxy S7 ve Galaxy S8+'ın Pazar çıkış fiyatları ve sonraki fiyat düşüş tarihlerine bakıldığı zaman yeni amiral gemisinin analizi ortaya çıkartılabiliyor. 2016'da Galaxy S7 modeli 2799 TL fiyat etiketi ile satışa çıkmış ve 2 aylık süreçte %16 ucuzlama göstermişti. Piyasaya girişten 4 ay sonra ise %22 oranında düşüş yaşandı ve 2199 TL rakamlarına indi.

Galaxy S9 serisi ise 4599 TL fiyat etiketi ile ülkemize girmiş ve analizlere göre 4 ay sonra %12 ucuzlama olacak ve 3160 TL seviyelere kadar inebilmesi bekleniyor. Bakalım beklentiler doğru çıkacak mı göreceğiz.





PAYLAŞ