Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'a güncelleme geldi! - Haberler - indir.com

Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus'a güncelleme geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-20 13:11:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un güçlü model serilerinden olan Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus modelleri için yeni güncelleme sunuldu. Android Oreo işletim sistemine sahip Galaxy S8 kullanıcılarına verilen bu yeni güncelleme neler sunuyor gelin bakalım. 570 MB boyuta sahip bu yeni güncelleme ilk olarak Almanya üzerinde dağıtıma başlanmış durumda. Galaxy S8 serisi için G950FXXY1CRD7 ve Galaxy S8 Plus serisi için ise G955FXXU1CRD7 sürüm numarasına sahip güncelleme daha çok güvenlik ve hata iyileştirmeleri içeriyor.

Güncelleme içeriğinde Google'ın Android güvenlik yamaları ile beraber Samsung'un kendi yazılımlarına sunmuş olduğu Nisan ayı güvenlik iyileştirmeleri yer alıyor. Diğer yandan Wifi, Bluetooth ve Kamera deneyimini etkileyen iyileştirmeler sunuluyor. Son dönemlerde yaşanan veri sızıntıları sonrasında akıllı telefon güvenliği önemli noktalardan birisi olmuştu. Bu noktada Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus kullanıcılarına güncellemenin gelir gelmez yüklenmesi tavsiye ediliyor.

İlk olarak Almanya'da dağıtıma başlanan güncelleme diğer ülkeler için de yakın zamanda dağıtıma başlanacak. Sizlerde Ayarlar > Yazılım Güncelleme adımlarını izleyerek güncelleme kontrolünü sağlayabilirsiniz.





PAYLAŞ