Galaxy S7 ve S7 Edge Android 7.0 Nougat Güncellemesi - Haberler - indir.com

Galaxy S7 ve S7 Edge Android 7.0 Nougat Güncellemesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-01-17 12:55:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Yazılım

Samsung'un amiral gemisi modelleri olan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modelleri için nihayet Android 7.0 Nougat güncellemesinin dağıtımı başlanıyor. 17 Ocak tarihinde tam sürümün piyasaya çıkması beklenirken, Beta sürümünü yükleyen kullanıcılara final versiyonları verilmeye başlandı. Android 7.0 Nougat final versiyonu 215 megabayt olarak gözüküyor.

Galaxy S7 ve S7 Edge Android 7.0 Nougat Güncellemesi

Final versiyonunun bu kadar düşük boyutta olmasının en büyük sebebi ise önceden Beta versiyonlarını yüklemelerinden dolayı idi. Beta versiyonunu yüklemeyip direkt olarak final versiyonunu alacak olan Galaxy S7 kullanıcıları ise büyük boyuta sahip bir güncelleme ile karşı karşıya gelecekler. Resmi güncelleme tarihi tam olarak belli olmasada, OTA yolu ile kullanıcılar Ocak ayı içerisinde güncellemeyi cihazlarına yükleyebilecekler.

Bazı klavuzlara göre ise, Galaxy S7 ve S7 Edge modelleri Nougat sürümü ile beraber yirmiyi geçkin yeni özellik ve görsel çeşitli değişikliklere sahip olacaklar. Android 7.0 ile beraber başlıca gelecek yeni özellikler ile Samsung uygulamaları için uygulama kısayolları ve çoklu pencere gibi özellikler 7.0 güncellemesi ile geliyor. Gelecek olan bu yeni özellikler Samsung'un yeni arayüzü ile entegre edilerek, yeni arayüze ait olacak.

Yazılımsal ve tasarımsal değişikliklerin yanı sıra gelen güncelleme ile pil ömrünü dengeleyecek iyileştirmeler mevcut olacak. Diğer yandan yine pil tüketimini azaltmak için ekran çözünürlüğünde oynama yapabileceksiniz. Android Nougat ile gelmesi beklenen Samsung Galaxy S7 ve S7 Edge özellikleri şimdilik bu kadar. Gelen güncelleme ile yenilikler tam olarak belli olacaktır.





PAYLAŞ