Galaxy S7 için Android 7.0 testleri başlıyor! - Haberler - indir.com

Galaxy S7 için Android 7.0 testleri başlıyor!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 13 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-15 13:21:58
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Donanım

Akıllı telefon teknolojisinin önde gelen isimleri arasında olan marka Samsung, yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren markadır. Teknolojinin her aşamasını ürettiği cihazlarda kullanan marka, son teknolojik sisteme ait olan cihazlar üretiyor. Güney Koreli firma ürettiği her cihazı belirli güvenlik testlerinden geçirdikten sonra kullanıcılarının karşısına çıkarıyor. Geçtiğimiz günlerde üretmiş olduğu Galaxy Note 7 ile yaşadığı talihsizlik nedeniyle marka piyasadaki Galaxy Note 7'leri piyasadan toplatarak, kullanıcılarından özür dilemiş ve mağduriyetlerini gidermek için elinden geleni yapacağını belirtmiştir. O günden sonra ürettiği tüm cihazlarda iki kat daha temkinli davranmaya özen gösteren marka test programlarını artırarak yoluna devam ediyor. Galaxy Note 7'de yaşadığı talihsizliği bir daha yaşamamak için elinden gelen gayreti göstererek sorunun ne olduğunu çözmeye çalışan marka, bundan sonraki süreçte çalışmalarını daha detaylı yürütecektir. Firmanın ürettiği cihazlar arasında bulunan Galaxy S7 için test uygulaması başlatmasının nedenleri arasında bu gibi nedenler yer alıyor. Bu test programına belirli kullanıcılar katılacak olup, Android 7.0'ı test etme imkanı da bulacaklardır. Yaşadığı olaylar sonucunda Galaxy S7 ve S7 Edge üzerindeki çalışmalarını daha da hızlandıran firma, şimdilerde ise Android 7.0 çıkışını hızlandırmak için kullanıcılara beta test programını sunmayı amaçlıyor.

Beta test uygulamasında olan Android 7.0

Samsung kullanıcıları şimdilik İngiltere ve Amerika'da kullanıma sunulacak olan beta programına katılarak, sorunlar ve hatalar barındıran yeni Android sürümünü deneyimleme imkânına sahip olacaklardır. Beta programına herkes kayır olabilecek, ancak herkes alamayacaktır. Galaxy Beta program yazılımı Amerika'da Galaxy Apps mağazasında indirilmeye sunulurken, İngiltere'deki kullanıcılar ise XDA Developers forumunda paylaşılan APK dosyasını indirerek ulaşabilirler. Amerika'da market üzerinden indirilebilen uygulamaya kayıt olmada sorunlar yaşandığı belirtilirken, İngiltere'de bulunan kullanıcılar, uygulama resmi olarak markette yer almamasına rağmen programa kayıt olabildiklerini söylemişler.

Türkiye'nin beta programına dahil olup olmaması

Uygulamanın resmi olarak beta programı henüz belli olmadığı için ve firma tarafından duyurulmadığı için, programın dahil olacağı ülkeler de netlik kazanmadı. İlerleyen dönemde gelişmeler kullanıcılara sunulacaktır.

 

 





PAYLAŞ