Samsung tarafından yılan hikayesine dönüşen Galaxy S3 modeli için Android 4.3 güncellemesi nihayet Türkiye için yayınlandı. Samsung Galaxy S3 sahipleri yeni Android sürümünü cihazlarına yükleyerek yeniliklerden faydalanabilirler.

Dünya üzerinde tüm zamanların en yenilikçi telefonu olarak bilenen Galaxy S3, Android 4.3 güncellemesi ile birlikte yaşanan ekran donmaları, kapanmayan alarm, çalışmayan multi task, problem çıkaran Wi-Fi ve Bluetooth gibi pek çok nedenden dolayı Samsung’un güncellemesini bir türlü gerçekleştirememişti. Yaşanan tüm sıkıntıları göz önüne alan Samsung, Galaxy S3 güncellemesi üzerinde 1 ayı geçen bir süre diliminde yeniden çalışarak ortaya çıkan tüm sorunları gidererek yeni Android sürümünü kullanıcılarının güncellemesi için yayınladı.

Peki, bu güncellemeyi nasıl yapacaksınız?

Hemen cevap verelim; Güncellemeyi yapabilmeniz için önünüzde 3 seçenek bulunmaktadır. Bu seçeneklerden size uygun olanını seçerek telefonunuzun işletim sistemini kolay bir şekilde güncelleyebilirsiniz.

Seçenek 1:

Güncellemeyi Sammobile üzerinden indirerek güncelleme yapabilmeniz için bağlantıya tıklayarak Türkiye için sunulan ROM‘u cihazınıza indirip telefonunuza yükleyebilir ve güncellemeyi tamamlayabilirsiniz.

Seçenek 2: 

Telefonunuzun ayarlar bölümüne girerek, cihaz hakkında seçeneğine tıkladıktan sonra yazılım güncelleştirmeleri bölümünden telefonunuzu Android 4.3 sürümüne güncelleyebilirsiniz.

Seçenek 3:

Samsung’un Mac ve Windows bilgisayarlar için geliştirdiği ve aşağıda indirme linklerini bulabileceğiniz KIES yazılımını bilgisayarınıza yükleyerek, bu yazılım sayesinde de güncelleme işlemini tamamlayabilirsiniz.

Cevap Yaz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir