Galaxy Note hakkında yepyeni bilgiler! - Haberler - indir.com

Galaxy Note hakkında yepyeni bilgiler!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 40 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-18 14:05:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung Galaxy Note 9 hakkında pek çok ön bilgi elde edilebilmişti ancak doğruluğu konusunda çoğu kişi emin değildi. Resmi olmayan kaynaklarca verilen bu bilgilerde çılgınca ve hatalı olduğu ortaya çıkan bilgiler içeriyordu. Kısa zaman içerisinde gelen yeni bilgiler ışığında telefon özellikleri yavaşça gün yüzüne çıkıyor.

Dev ekranın yanı sıra kulak hoparlör, ön kamera, iris tarayıcı ve diğer sensörler için ekranın üst kısmına yakın kesikte bulunuyor.

Konsept Tasarımcısı, bu Galaxy Note 9 konsepti için herhangi bir potansiyel spesifikasyonu serbest bırakmaya karar vermiş olsa da, diğer detaylar tasarımdan da anlaşılabiliyor. Konsept Tasarımcısı ayrıca Samsung'un bir önceki sürümden farklı olarak, bir hoparlör, bir USB Type-C bağlantı noktası ve akıllı telefonun alt kısmına yerleştirilmiş S Pen stylus ile 3,5 mm'lik kulaklık tutacağı tahmin ediliyor.

Parmak izi tarayıcı, mobil ekranın altına gömüldüğünden, dikey olarak düzenlenmiş çift kamera sistemi ekstra alandan yararlanıyor. Pek çok Samsung analisti ve Android takipçisi tarafından büyük bir ihtimalle bu özelliğin son sürümde gerçekleşeceği öngörülüyor.

Bu sırada, Bixby düğmesi ve ses tuşları sol tarafta, güç düğmesi sağ tarafta yer alıyor.

Konsept Tasarımcısı ayrıca Galaxy Note 9'un kırmızı, mavi ve siyah renklerde yayınlanacağını tahmin ediyor.

Genel olarak, tasarım, Galaxy Note 9'un, özellikle de büyük OLED ekranıyla ilgili olarak nasıl ortaya çıkabileceğine dair bir fikir veriyor. Elbette, mobil cihazlardaki çerçevelerin kaldırılmasının giderek daha popüler hale geldiğinden dolayı bu özellik bütün Samsung telefonları için ortak bir özellik halini almışa benziyor

 





PAYLAŞ