Galaxy Note 9'un Bixby 2.0 İle Geleceği Kesinleşti - Haberler - indir.com

Galaxy Note 9'un Bixby 2.0 İle Geleceği Kesinleşti

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 9 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-21 21:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Samsung'un yapay zeka merkezinin kıdemli ismi Grey G. Lee tarafından yakında tanıtılacak olan Galaxy Note 9 ile beraber yeni bir yapay zeka sistemi olan Bixby 2.0'ın geleceği açıklandı. Bildiğiniz üzere Samsung'un önümüzdeki aylarda Note serisine yönelik yeni Galaxy Note 9'u duyurması bekleniyor. Bu model gerek tasarım gerekse donanım tarafında bir hayli güçlü olacakken şimdi ise Bixby 2.0 ile geleceği belli oldu. Samsung Research'in tepe yöneticisi konumunda yer alan Grey G. Lee tarafından yapılan röportajda bu yeni modeli gelişmiş bir dijital asistan deneyimi sunacağı ifade edildi.

Bixby'ın bu yeni versiyonu ise yenilenmiş doğal dil işleme ve geliştirilmiş gürültü direnci gibi birçok yenilik barındıracak. Daha hızlı tepkime süresi ile beraber bu yeni teknolojiyi ilk kullanan akıllı telefon ise Galaxy Note 9 modeli olacak. Daha sonrasında ise Bixby'ın bu yeni sürümünün diğer Samsung Bixby kullanan modellere de gelmesi bekleniyor.

Yeni Galaxy Note 9 modeli Ağustos'un ikinci yarısı ile gelecekken, pazardaki amiral gemileri arasında Bixby 2.0 kullanan ilk akıllı telefon olacak. Şirketin bu sene 14 milyon ürününde Bixby platformunun aktif olması bekleniyor. 2020 yılına kadar ise tüm cihazlarını bu sistem ile entegre etmek istiyor.





PAYLAŞ