Galaxy Note 8'in Satış Hızı Rekor Kırdı - Haberler - indir.com

Galaxy Note 8'in Satış Hızı Rekor Kırdı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 57 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-22 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Samsung'un henüz bir süre önce tanıtılan Galaxy Note 8 ailesi hakkında  yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Bir süre önce yaptığımız haber Galaxy Note 8 cihazının ön sipariş rakamları noktasında rekor olarak sipariş aldığını sizlere aktarmıştık. Henüz o haberin üzerinden fazla bir süre geçmeden cihaz hakkında yeni bir gelişme daha ortaya çıktı. Gelen bilgiler ile beraber Galaxy Note 8 modeli İngiltere'de satışa sunulduğunda yeni bir satış rekoru daha geldi. Herhangi bir rakam belirtilmiş olmasada, Samsung tarafından ifade edilene göre Galaxy Note 8 modeli çıktığı ilk günde satış rakamı diğer rakiplerine göre bir hayli üst seviyelerde bulunuyor.

Özellikle İrlanda ve İngiltere üzerinde satışların bir hayli yüksek olduğu belirtilirken diğer ülkelere dair herhangi bir rakam paylaşılmadı. Ancak Galaxy Note 8'in diğer ülkelerde de yüksek satış rakamlarına eriştiği ifade ediliyor. Galaxy Note 8 ailesinin satış rakamları ve oranları bu hızla devam ederse dünya üzerindeki en fazla satış yapan Note serisi akıllı telefon modeli bu olacak diyebiliriz. Amerika üzerinde 930 dolar satış rakamına sahip olan cihazın Türkiye fiyatı ise 4999 TL olarak belirlenmiş durumda.

İşletim sistemi

Android 7.1.1

İşlemci

Exynos 8895 sekiz çekirdek

Bellek

6 GB RAM

Ekran

 

Arka kamera

Geniş açı: 12MP Çift Piksel AF, F1.7, optik görüntü sabitleme Telefoto: 12MP AF, F2.4, optik görüntü sabitleme, 2 kat optik yakınlaştırma, 10 kat dijital yakınlaştırma

Ön kamera

8 MP, f/1.7, çift video araması, Auto HDR

Bağlantılar

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, çift-bant, Wi-Fi Direct,, Bluetooth 5.0, A-GPS, GLONASS, BDS, GALILEO

Pil

 

Boyutlar

162,5 x 74,8 x 8,6 mm

Ağırlık

195 gram

 





PAYLAŞ